Burun tıkanıklığı

Merhaba hamis annelerim burun tıkanıklığı ve nefes darlığı yaşayan varmı ve burun tıkanıklığına çözüm bulan varmı

çaresi malesef yok canım ben aylarca cektim şuan 22 haftaligim yeni yeni hafifliyo tuzlu su yaptım yaka yakada olsa sıkıyorum burnuma hiç bir doktor şunu yap demedi diyemedi hamilelikten dolayı

Fena bir durum gercekten Allah yardımcımız olsun

Özellikte adı gebelik riniti olan bu tıkanıklık 5 ay oldu olacak hala var ve geçmiyor özellikle dün gece nefes alamadım uyuyamadım 50 kere uyandım

sorma her gece aynı benimde

1 Beğeni

Valla benim normalde de tıkanır şu migren taşı varya mentollu ondan sürüyorum burun kenarlarıma o açıyor gripken falanda çok iyi oluyor bir zararı olduğunu da düşünüyorum bence

Bende alerjik rinit olmuşum geniz akıntısı burun akıntısı nefes alamama hepsi var, bugun kbb druna gittim. Gebelikte kullanılan a kategorisi ilaclar yazdı. Kadın dogumcumda ilaçları onayladı. Bence dra gitmediyseniz sizde gidin. Gercekten cekilecek givi değil bir haftadır uyku yok geceleri öksürükte oluyor gıcık tutuyor… Allah şifalar versin hepimize. Okyanus suyu da yazdı dr o cok guzel acıyor burunu temizliyor. Şimdi bayram tatili girdi, isterseniz eczacınıza danısıp Okyanus suyu kullanın

1 Beğeni

Bulunduğunuz odaya soğan kesip koyun. Soğanı ikiye bölüp üstüne birkaç tane karanfil tohumu koyup yakınınızda bulundurabilirsiniz. Burnunuzu açacaktır

1 Beğeni

Canm eczanelerden yada güvenilir aktarlardan migren taşı al burun tikanikligini öyle güzel aciyo ki nefes alıp verisin düzeliyo burnuna sakaklarina alın bölgene sür bunu ama gözlerine fazla yaklaştırma mentollü olduğu icin sulandiriyo baya

1 Beğeni

Vazgeçilmezim gerçekten yatağımın başında durur sürekli :smiley:

1 Beğeni

Ayy valla çok güzel bı şey abartısız Allah cikarandan razı olsun :joy:

2 Beğeni

Sende aynı şeyi onermişsin yeni gördüm :joy::joy:

1 Beğeni

Nefes alamamak berbat diger seylerden daha kotu

Tsk ederim kizlar tavsiyeleriniz icin hemen deniycem

Öyle valla kuzum

1 Beğeni