Bursa'da Önerilen Doktor veya Hastane

Selam kızlar burada gittiğiniz hastane ve kadın doğum muayene ücretleri ne kadar ve hangi doktora gidiyorsunuz

1 Beğeni

@bursa-anneleri yardımcı olabilir misiniz

Merhaba hayat hastanesi merve ışık 1100 tl çok iyi bir doktor

Ben hayat hastanesi daha uygun diye hatırlıyordum meğer daha pahalıymış, teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Osmangazi aritmi 815

1 Beğeni

Bu kent meydanının az ilerisi dimi orası

1 Beğeni

Ahmet yılmaz özel klinik 1000 tl

1 Beğeni

Esentepe hastanesi muayne 915₺ doğum ücreti sadece doğum yatış vs ekstra yapılan iğneler ve serumlar hariç 20.000₺ ben orada seda hanımdan memnun kaldım hem devlet hem özel böyle devam etmeye çalışıcam. :blush:

1 Beğeni

Çekirge de ziya çetin 400

Hangi hastanede acaba

Şimdi aradım 600 TL muayene ücreti dedi sanırım anlaşmalı olarak bütün hastaneler zam yapmış 200 TL civarı

Serumlar haricmi nerden baksan dogundan once bir dogum sonu iki serum takiyorlar onlar niye haricki​:roll_eyes:

Bana göre kazancı zaten ekstralarla elde ettikleri için onları en son hesaplayıp ödenek sunuyorlar. Tüm özellerin mantığı para kazanmak :smirk:

Esentepe de normal doğumda ekstra bişey yaparlarsa veya sezeryan epidural ücreti ekstra alıyorlar 6 sene önce kızımda da öyleydi o zamanda doğum 2.5 tu epidural de 250tl fark alıyorlardı

Benim hersey dahil 20 dedi hayirlisi bakalim

Benim doktor normalde sezeryanda 20 dedi ayrica yenidogan destegide isteriz dedi sezeryan olacak nasipse osmangazi aritmide

Ben normalde Uludağ üniversitesi ne gidiyorum bugün cinsiyeti öğrenmek için esentepe ye gittim, açıkçası Bi sorun olmazsa gebeliğimde Uludağ üniversitesi de doğum yapıcam sezeryan olucak benimde

Bana cok uzak kaliyod un. Randovi almakta zor

@Meryem2 aritmi de hangi doktora gidiyorsun bi de doğum ücretine neler dahil yatış vs içinde mi?

Muayene 815 gecen gittigimde dogumu sordum sezeryanda normalde 20 demisti hepsi icindedir heralde ilk gebeligimdede oldum ekstra para istemediler spnradan yatis yapacagin gun odeme yapiyorsun odana cikiyorsun

1 Beğeni