Kızlar bursa Yeni şehir Hastanesi’nde doğum yapan varmı acaba oraya kontrole gitmeden doğum yapılabilyormu?
@bursa-anneleri yardımcı olabilir misiniz
Ben artık kesinlikle Bursa şehir hastanesine gitmem bebek için yanlış bilgi verdiler doğmamış bebeğimin kalbini durduracaktilar boyun ve kafasında boşluk varmış engeli olabilir dediler bebeğin kalbini durduralim dedi ben asla istemiyorum dedim 3 .4 doktora gittim farklı hastanelere hayır öyle bir sey yok dediler ve en iyi hastanelere gittim prinotoloji doktorlara gittim kesinlikle öyle birsey yok dediler iyiki farklı hastanelere ve farklı doktorlara gittim
Ah o şehir hastanesi çok büyük konuşmak istemem ama bir daha gitmem ne kadar kötü biyer(kadın doğum acilinden bahsediyorum)
Kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim özel hastanelerde fiyatlar uçmuş ama mecbur yine özelde doğum yapacam
Ben detaylı ultrasonu yaptırdım sadece orda memnunda kaldım ama doğumu özelde yaptım
Doğum yaptırıyorlar ama pek te iyi davranmıyolarmış, açıkçası hiçbir hastane bu riski almak istemiyor, takibinizi yapan bir doktor olması lazım mutlaka, ben Uludağ üniversitesi ne gidiyorum şuanlık bi sıkıntı yaşamadım zaten sezeryan doğum olucam ama normal doğum orda nasıl olur hiçbir fikrim yok
15 gun omcesi arkadasim dogum yapti cok memnun kaldi ozel hastanesi gibi tek kisilik odada kaldim ve hemsireler cok ilgilendi dedi bende hamileyim doktorum orda 35 haftaligim hastaneden ve doktorumdan cok menmunjm canim
Ben sordum ozelde 20 milyara yapiyor
Osmangazi aritmi 20 milyara yapiyor sordum oraya gidiyorum bende doktora
Bende Doruka gidiyorum daha fiyatları tam net öğrenemedim ama bu sefer gittiğimde konusucam
Dorukta pek memnun kalmadim ama farki vardir oradan muayenede 800 lira osmangazi ilk digumunda hrp oradaydim ikincide nasip olursa oradayim medicalde iyi diyorlar
Bende daha önce öyle duydum emin olmak için tecrübeli arkadaşlara sormak istedim
anladim canim hayirlisi insallah
Bende esentepe de yılbaşından önce sordum orasıda 20 bin dedi belki de yeni yılda zam yapılmıştır, rakamlar aşırı yükselmiş 1 bebeğin 1 senelik ihtiyacı giderilir o parayla
Benim bu konuda bilgim kontrollerine devlet hastanesinde devam ettirdiğin takdirde istediğin devlet hastanesinde doğum yapabilirsin bizzat böyle bilgilendirdiler.
O dediğin özel hastaneler ve devlet hastanesi arasında problem. Kim takip ettiyse o, doğumu gerçekleştirsin diyorlar.
Zaten kendi Doktor’un sezeryan olmadığı takdirde senin doğumuna girme ihtimali çok düşük, o an hangi doktor doğum haneye göverliyse doğumunu o gerçekleştiriyor. Bu yüzden de devlet hastaneleri arasında kontrol ve doğum için problem oluşmuyor.
Renkli ultrason yaptırdınız mı? Özelde ücretler nedir bilginiz var mı acaba
Oo baya bi uçmuş fiyat gidiyorum oraya ama daha sormadım Fiyatları
Ordamı doğum yapacaksın vallahi sancı aynı sancı ben orda doğum yapmaktan vazgeçtim hem o kadar para verip o ağrıları çekersem içim gider