Bursa Şehir Hastanesi'nde yeni doğum yapan var mı?

Bursa Şehir hastanesine giden var mı doğumu orda yapacak olan?

1 Beğeni

Ani doğuma oraya gidilirse doğuma alıyorlar mı acaba bilginiz var mı arkadaşlar

@bursa-anneleri arkadaşımıza yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim :two_hearts:

Aşiri yogunluk varmis hastanede bana zaten cok uzak ama acil durumda bakarlar heralde

Ben detaylı ultrasonumu orada yaptırdım memnun kaldım doğumdan önce 1-2 kere kontrole giderseniz garanti olur ama hiçbir doğum yapacak hamileyi hukuki olarak geri çevirme hakkı yok hastanenin

1 Beğeni

Bende dogumdan önce gidilmesi gerektiğini duymuştum ama apar topar dogumu bilmiyorum şuanda bende memnunum ama ilerleyen süreci merak ediyorum teşekkür ederim​:heart:

Baslarindan atiyorlar baska doktora gittiginuzi duyunca ilk ve geligimde git kime gorunduysen o baksin dedi devlet has. Bende ozele gectim sonrasi bende bursadayim simdi ozele gidiyorum yine

Ben üniversite ye gidiyorum ama 2ci hamileliğimde dovumu orda yapmak istiyorum son 1ay kala oraya randevu alıp gittim fakat doktor bu zamana kadar neresj baktiysa oraya git dedi anca acileden girerseniz mecbur alicak doğuma ama muaynede sıkıntı çıkarıyorlar maglesef :person_facepalming:

Ben bugün acil den giriş yaptım ama hiç memnun kalmadım doktor suratsız ve hastalar hiç bir soru soramıyordu ve ben bir soru sorunca ters cevaplar verdi tabiki bütün doktorlar aynı değil

Doktorunuzu seçme şansınız var arkadaşlar, bir doktorla anlaşamadıysanız farklı bir doktor ile devam edebilirsiniz doğumda kim nöbetçiyse o yaptırıyor doğumunuzu devlet ve şehir hastanelerinde doğumu gelmiş bir kadını hiçbir hastane reddedemez hukuki olarak acil durum söz konusu çünkü Benim çok fazla arkadaşım kontrollerini farklı şehirlerde yaptırdı sonra annelerinin yanında doğum yapmak istedi son 1 ayda şehir değiştirdi kimsede git kim baktıysa ona demedi gayette güzel doğurdular bebeklerini

Merhaba, 23+3’teyiz, Bursa Şehir Hastanesi takipliyim. Şuana kadar doğum sonrası kaldığımız odaya ve doğuma eşimiz hiçbir şekilde alınmıyor, doğum sonrasına sadece hanım refakatçi alınıyor diye duyuyordum devlet hastaneleri için… Ancak bugün Eskişehir Şehir Hastanesi’nde doğum yapmış birinin mesajını okudum, doğum sonrası odasına sadece hanım almışlar ama doğum odasına (suyun gelmesinden itibaren doğumun iki saat sonrasına kadar durulan ve doğumun yapıldığı oda) eşini aldıklarını yazmış… Bursa Şehir Hastanesi’nde de benzer bir şeye izin verildiğine şahit olan var mı? Doğum öncesinde ve hemen sonraki özellik ilk bir saat eşimle olmak benim için çok önemli, sırf bu sebeple özel hastaneleri de düşünüyoruz ancak çok masraflı… Bursa Şehir Hastanesi hakkında detay verebilir mi bilenler doğum için?

2 Beğeni

@bursa-anneleri arkadaşımıza yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim :two_hearts:

1 Beğeni

Bazı devlet hastanelerinde özel oda tutabilirsiniz az bir ücret ödeyerek danışmaya sorabilirsiniz, doğumu orada yapmayacağım için net bilgim yok malesef

2 Beğeni

Teşekkür ederim, araştırayım :hibiscus:

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Devlet Hastaneleri odaları en az 2 kişilik olduğu için erkek birey istemiyor olabilirler. Bence tek kişilik odaları olan devlet hastanelerinde eşlere tölere gösterebilir diye düşünüyorum… Bu benim fikrim…

Şahsen eşim odada yokken geri eşim de olsa oda arkadaşımın eşi de odada olsa ben rahatsızlık duyabilirim emzirirken lavoboda ihtiyacına giderken üzerimi değişirken vs vs

1 Beğeni

Normal doğumdan memnuniyet duyuyorum ama sezaryan için aynı şeyi duymadım henüz şehir hastanesi için

1 Beğeni