Bursa doruk nilüfer hastanesi

Hastaneyle ilgili fikri olan doğum yapan yada herhangi bir sekilde hastaneye giden var mı ?

@bursa-anneleri

Ben dogumumu orda yapacagim. Daha öncede 2 ameliyatim bu hastanede oldu. Cok ilgili hemşireler vardı. Ameliyathanede bile korkmama ragmen cok güldürdüler beni. Tertemiz odalari kocaman ferah bir hastane. Normalde 36. Haftaya kadar özel klinikte gebelik takibim oldu sezeryan tarihi almaya gitigimiz gün doktorum risklerden dolayi dogumumu reddeti ve üniversiteye yonlendirdi. Nilufer dorukta olacakti zaten normalde doğum doktorsuz kalinca orayla iletisime gectik hemen yardimci oldular tüm risklerden ve hazirliklardan tek tek bastan bahsettiler beni de esimi de aşırı rahatlatti yeni doktorumuz. Kesinlikle tavsiye ederim . Hangi bölüm olursa olsun hep cana yakın personelleri var

1 Beğeni

Niluferdeki hastaneye iyi diyorlar @Nisanurdmr duydum ama yildirimdakini kimse begenmiyoer sadece yildirimdakinde resat bey var ona cok iyi diyorlar ben osmangazi aritmode yaptim cokta iyiydi

1 Beğeni

Aynn niluferdeki doruk iyi duydum bende yildirimdakine iyi demiyorlar ama doktorundan is geciyoe doktorun iyiyse hangi hastane olursa olsun iyi

Bende nilüfer doruk takipliyün Ayşenur hanıma 33 haftalığız henüz ama bende bir operasyon geçirdim çok ağlamaklı bunalımlı bi durumdu ama doktorum çok çok iyi teselli etti elimden tuttu saçımı okşadı gözyaşımı sildi çok çok cana yakındı hemirelerde iyiydi temizlik de iyi odalarda tavsiye ederim dünde eşim için ortapedi bölümüne gittik ordada ilgilendiler

Benimde doğumum orda olucak nasipse ne kadara yapicaksiniz dogumu peki ?

Dogum ucretiniz nedir bende orda yapıcam

Normalde dogum 35bin Tl sabit doruk hastanesinde ama bazi doktorlar indirim yapıyormuş hastasına anlasmali doktorum 30bin demisti anlaşmıstık. Riskli dogum olacak benimki son anda doktor da degisti yedek kan falan da istendi 48bin tl denildi ama doktorum hastaneye indirim yaptirmaya calisacak

Bende özel klinige gidiyorum bandırmadan gelicem doktorum doruk nilufer ve cekirgeyle anlastim dedi nilufer icin 40 bin cekirge icin 35 bin fiyat verdiler odalar nsl oda icinde odami var yoksa normal tek kisilik odalar mı

Iki hastanede de tek kisilik odalar ama nilufer doruk derim. Ben orayi da düşündüm geçenlerde esimle gittik baktik kucucuk odalar basık ve dip dibe. Nst cekindim o katta hemsireler bir garip . Cikmak istedik direkt

Bende agustos 5 osmangazi aritmide 30 oldum sezeryan fiyatlar gayet makul ozaman tercih yapabilirsiniz dorugu @Nisanurdmr

Bende nilüfer dorukta yapıcam doğumu Derya hanım doktorum çok memnunum hastanede çok temiz duruyor inşallah güzel bir doğum olur doğum ücretini yakın zamanda sormadım 4 aylıkken sormuştum sanırım 27.500 demişlerdi 30.000 olmuştur diye düşünüyorum

Bende çekirge doruk takipliyim ama demek ki farklı fiyatlar bana 21 milyar dediler hem sezeryan hem normal Allah nasip eder 9 eylülde doğumum var

Cekirge doruk ve Yıldırım doruk nilüfere göre daha uygun . Fiyatlar aslinda sabit ama doktorlar insiyatif kullanıyor hastasina gore sagolsunlar. Bir de ben ozel muayanedeyken bilmiyordum hastane takipli olunca dogum daha uygun fiyatliymis ve fiyat zam gelmeden sabitlenebiliyormus. :hugs:

Kaçıncı haftads sabıtlenıo cnm

1. Trimesterda fiyat konusmaya baslayin demişlerdi bize . Doktorum disardan oldugu icin ertelemisti. Sonradan ogrendim hastaneye gidince ordaki diger hamile bir kac kisi biz fiyati sabitledik temmuz sonunda gelecegini biliyorduk dedi. Cok gec kaldigimiz icin tam konuya vakif degilim
1 Beğeni

Benmde suan 26 haftadayz sabıtlenır acaba eylul 6 da gıtcem

Doktorum bana 35.haftadan sonra sabitlendiğini söylemişti

1 Beğeni

Evet anlaştığın fiyat değişmiyormuş 35ten sonra