Bursa Doğum Ücretleri

Merhaba sevgili anne adaylarıı :slight_smile: Bursa Özel Hastane Doğum Ücretleri 2024 hakkinda bilgisi olan paylaşabilir mi ? Şimdiden teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Merhaba Mucize Anne’ye hoş geldin canım. @bursa-anneleri ne soralım bakalım. Sende istersen gruba katılabilirsin. Grup adına tıkla ve katıl de.

1 Beğeni

Dün esentepe hastanesi 21 bin fiyat verdi canım

Aramıza hoşgeldin canım :smiling_face_with_three_hearts: ben devlete gidiyorum fiyatları bilmiyorum :woman_shrugging:t2:

Cumartesi günü jimer , nilufer doruk ve pembe mavi hastanelerinin fiyatlarini ogrenecegim guncelleme yaparım :pray:

1 Beğeni

Ben Hayat hastanesine gidiyorum 22.500 tl odedik sabitledik fiyati haziranda zam gelecek dediler 30bin tl falan olacakmış

1 Beğeni

Nilüfer Doruk Hastanesi’ne gidiyorum 25 bin denildi ama ben daha 18. Haftadayım o zamana kadar tabi bi artış olur

Ben bir kaç kez doruk hastanesine gittim ama doğumu şehir hastanesin de düşünüyorum Allah nasip kısmet ederse

Peki o şekilde doğumu şehir hastanesi kabul ediyormu sonuçda takibini yapan hastane farklı takibinizi kim ypıosa orda doğum yapın alamayız faln diyolar mı ki bende şehir hastanesi düşünüyorum ama

1 Beğeni

Hayır kimse diyemez bunu çünkü mesela doğumun gece başladı acilden giriyorsun orda sana bakmak zorundalar diye düşünüyorum ben şehir hastanesi takipliyim ben hamileliğimin başlarında özele gittim detaylı ultrasona özelde girdim benim düşüncem bu yönde devlet hastanesine başka yere gidip şehir hastanesin de doğum yapan tanıdığım da var

1 Beğeni

Kizlar güncelleme yapiyorum çekirge doruk hastanesi 20bin jimer hastanesi 25bin pembe mavi hastanesi 25bin Tl doğum ücretleri. Suan icin bir zam söz konusu degilmis :pray:

2 Beğeni

Aşırı çok fiyatlar ama yaa :fearful: küçük Paris’te yaşıyoruz mübarek İzmir’de doğurasım var memleketim :hugs: fiyatlar da buraya göre daha makul

1 Beğeni

Şehir hastanesi nasıl doğum sonrası odalar tek kişilik mi ilgi alaka nasıl?

1 Beğeni

Doğum yapan tanıdıklarım tek kişilik diyordu şuan için nasıl hiç bilmiyorum araştırmak lazım

Sizin ne zaman nasipse doğum? Bizi bilgilendirir misiniz memnun kalma veya kalmama durumunda

1 Beğeni

Bayrama denk geliyor Allah nasip kısmet ederse muayene olduğum doktorlardan memnunum ama o an doğuma kim girer bilmiyorum yada nasıl olur Allah yardımcımız olsun hepimizin :palms_up_together:

2 Beğeni

Tabi her bölüm farklı her bölümün ilgi alakası da farklı ama benim eşim yattı 1 hafta oda 2 kişilikti ama gayet genişti insan bunalmıyor yani ben Samsun’da kadın doğumda yattım nefes alamiyorduk odada burdaki oda gayet geniş iki kişi de olsa rahattı ama belki kadın doğumda tek kişilik de olabilir bölüm bölüm farklı olabilir bu konuda fikrim yok o bölümdeki hemşireler de gayet iyiydi ilgiliydi eşimin yanında hep ben kaldım biz memnun kaldık yemekleri falan da yenmicek bu ne değildi bazı günler çok da lezzetli yemekler çıkıyordu temizliği de güzeldi ama dediğim gibi her bolum farklı olabilir :blush:

1 Beğeni

Amin canım yazarsın buraya doğumdan sonra sağlıcakla alırsınız kucağınıza inşallah

1 Beğeni

Nasip bakalım bana uzak gidemem de şehir Hastanesi’ne yapacak olanlar şanslı o halde

Gelmiş geçmiş olsun tatlım eşine.Sende şehir Hastanesi’ne gidiyorsun değil mi?

1 Beğeni