Burdaki haftalik yanlis

Arkadaslar bu programda 11 haftalik gozukuyodu gebeligim doktora gittigimde 9hafta 4 gun dedi sonra buradan duzelttim bu tarihe gore

Geç döllenme olmuş olabilir bide burda ki uygulama adet başladığı ilk günden itibaren hesaplıyor uygulamada sıkıntı yok bir hafta erken veya geç olması normal çünkü uygulama ilişkinizi nerden bilecek canım :joy:

Merhaba :blush:

Her uygulamadaki hesaplama türü farklıdır. Bizim uygulamamızda adet tarihinin ilk günü baz alınır. O şekilde hesaplanır. Ultrason cihazlarında 1-2 hafta gerilik ya da ilerilik durumu olabiliyor. Geç döllenme de olmuş olabilir sizinki :blush:

1 Beğeni

Aynen gec döllenme olabilir

Ultrasona göre her zaman fark olabilir doktorunuz son adet tarihi yerine bu tarihi söylemenizi önerdiyse durum başka. Bebeĝin gelişimi farklı olabiliyor bu durum uygulamadan dolayı değil. Hangi tarihi yazarsanız o şekilde takip etmenize yardımcı oluyor. Benim gebeliğimde de yeri geldi bebek 3 hafta önden gitti ama doğumda son adet tarihini yakaladı

Aslında yanlış değil son regl tarihine göre hesaplıyor. 18. Haftadayım benim doktorum şu ana kadar hep regl tarihini baz aldı uygulamadakiyle aynı gidiyor. Ama ultrasonda çocuğun gelişimine göre 1-2 hafta ileri ya da geri olabilir bir anormallik yok :blush:

He anladim onlari bilmiyodum bakalim dogunca goruruz​:grinning: