Benim balık, dünyayı dolaşmayı arzulamak
@Betuesk Sen bensin ![]()
Tam bir boğa burcuyum
yemeği severim rahatima düşkünüm . Alınganlık ve sinir de var. İyi yönüm insanlara çok değer veririm inanırım çabalarim . Merhamet duygum da fazlasıyla var çoğu zaman başıma iş açmıştır
Burcum ikizler. Heralde en belirgin özelliğim de şu çift karakterli diyorlar ya bi anı bi anını tutmama durumu. O var… Ağlarken bir anda gülmeye başlayabilirim bazen tersi olur… Yeni şeyleri öğrenmeyi ve yaymayı çok severim. Ve bilmiyorum kötü birşey mi ama arkadaş çevremde beni ruhen beslemeyen insan tutmuyorum. Ve akıllı insana bayılıyorum bi fetiş bile diyebilirim bunun için ![]()
Canım ikizler burçları, hepsi de kararsızlık yazmış![]()
![]()
Canlarım benim ![]()
bir ikizler olarak kesinlikle kararsızlık diyorum ben de![]()
Biz de karı koca balığız. Neyse ki kızım balık olmayacak. Bir eve 3 balık çol fazla olurdu
Romantik çok değilim ama Temas bağımlısıyım ![]()
İliklerimize kadar Balığız resmen ![]()
O temas bağımlılığı bende de var ![]()
![]()
Uzun zamandır burç yorumları gelmiyor hiii çok ayp![]()
![]()
Yengeç anaç evine düşkün çocukları seven sessizliği
Yengeç burcuyum duygusal ve sakin bir yapıya sahibim. Evimde vakit geçirmeyi severim aileme düşkün biriyim. Kalabalık ortamları çok sevmem.
Offf basak burcuyum her ozelligi olay gerçekten hatta Allahin izniyle bebegim de basak olacak gibi burcum biraz yorucu ama guzel ![]()
![]()
ben memnunum burcumdan ![]()
kararsız,planli, fazla kontrolcu her sey elimde olsun ister,ince detaylari cok asiri dusunur ve titiz (evi temizleyemeyince cinnet basiyor bazen)![]()
kova, gerisini söylemeye gerek yok bilirsiniz zaten kızlar ![]()
Yay. Dünyanın en kararsız insanıyım diyebilirim![]()
Yengeç burcu - çok duygusalım.
Terazi burcuyum duygu degisimlerim cok oluyo![]()
evet yengeç kadınları böyle oluyorlar. anaç da oluyorsunuz yani benim tanıdıklarım hep böyleydi ![]()
Ay evet ya ![]()
![]()
Basak - anlatmaya gerek yok baya unluyuz ![]()
![]()
Akrep yazan olmamış bende eşimde akrep doğacak çocuğumzda koç burcu olacak