Burcun ve özelliği

Merhaba hanımlar, burcunuzun en belirgin özelliği nedir?

4 Beğeni

Aslan burcuyum ego diyorlar ama bende olduğunu düşünmüyorum en belirgin özelliğim lider ruhlu yönetici ruhlu olmam gerçekten de öyle :))

4 Beğeni

İkizler;kararsızlık.

4 Beğeni

Tarazi kararsiz :joy: gidyim gitmiyim yapiyimi yapmiyimi

5 Beğeni

Burcum terazi adaletsizliğe gelemem müdahele ederim. Sanata gerçekten çok düşkünüm resim çizmeyi severim. Kararsızlık bende de var 5 dk önce yapalım dediğim şeyi 5 dk sonra yapmayalım diyebilirim​:rofl:

Arkadaşlık kurmayı çok severim çoğu arkadaşlığım da uzun yıllardır sürer.

5 Beğeni

Yay- içtenliğim ve iyimser olmam​:smiling_face_with_tear:

4 Beğeni

Balık - Duygusallık

Çok duygusalım :face_with_hand_over_mouth:

4 Beğeni

Koç

İnat, kıskançlık, asabiyet :rofl::rofl:

4 Beğeni

Balık duygusal olmam bide kıskanç olmam

3 Beğeni

İkizler.Kararsizlik.Şuphe duyduğunda mutlaka dogru çikan.Eylenceli.deyişken…Çohu zaman düşunce şuphe içinde boğulup kalan

4 Beğeni

Terazi burcuyum romantik duygusalim Eglenmeyi severim. Kotu huyum baskalarin akil almayi sevmem. Burnumdan kIl aldirmiyom. Aslinda kendimde sevmiyorum bu huyumu.

5 Beğeni

Koç burcuyum inadım ve kinim :sweat_smile::sweat_smile: en vazgeçilmez şeylerim

3 Beğeni

İkizler burcuyum ve kesinlikle kararsızlıkk.

4 Beğeni

Kovayım ama özelliğimi çok bilmiyorum

4 Beğeni

Balık - Çok duygusalım Bir de planlı hareket etmeyi ve evde yenilikleri değişiklikleri çok seviyorum. Sürekli her şeyin yerini değiştiriyorum yoksa çok sıkılıyorum

5 Beğeni

Yengeç - duygusal, anaç, cocuklarla arasi cok iyi olan (meslegimi bile o yönde seçtim :smiling_face:), mutfaga düşkün yapip yedirmeyi seven, anı anını tutmayan gülerken bi anda ağlayabilen, hisleri kuvvetli, merhametli biriyim.

En sevmedigim özeliğimde fazla merhametli olmam kimseye kıyamıyorum küsemiyorum o yüzden en cok üzülen hep ben oluyorum. En sevdigim özelligimde hislerimin kuvvetli olmasi biriyle selamlasmam iki dakka konusmam bile yetiyo nasil bi insan oldugunu anlamam icin ve hic yanilmamisimdir simdiye kadar coğu zaman karsimdakinin benim hakkimda ne düşündüğünü söyledikleri gercek duygularimi degil mi anliyorum insanlari cok güzel analiz ediyorum eşim bazen senden korkulur valla diyo bana 6. Hissimi cok seviyorum ben :smiling_face::smiling_face:

3 Beğeni

Eşim de balık :smiling_face: baliklar romantik de oluyo ve anlasilmasi en kolay burç bence :heart:

4 Beğeni

Yay burcuyum soylenen sozlerin altında klamiyor ve hep söz sokan biriiyim diyor taniyanlar :face_in_clouds: Birde duyğusal.

6 Beğeni

Koç burcuyum hakedene çok patavatsız olabiliyorum

3 Beğeni