Burç uyumu

Ben ikizler yukselenim aslan eşim başak yukseleni bilinmiyor oğlum akrep yükseleni oğlak sizce uyumlu muyuz bu arada eşimle aram çok kötü bosanicaz sanırım

Yapay zekaya sorsana daha güzel cevap veriyor​:pinched_fingers:t2:

Burçlara çok takılma bence kişilik onemli ben aslan eşim yengeç cocukalrim 1.basak 2.balik 3. Akrep burcu şimdilik iyi anlaşıyoruz büyüdüklerinde ne olur kişilikleri nasıl şekil alır bilemem rabbim sağlıkla buyutebilmeyi nasip etsin :heart:

Amin darısı bize de olsun inşallah ama hiç sanmıyorum berbat denecek kadar kotuyuz şuan eşimle, oğlumla aram çok iyi ama daha çok küçük gerçi bende biraz küçüğüm sanırım aramizda olan yaş farkı yüzünden eşimle aramız kötü olabilir ben yasa pek takılan değilim ama eşim bunu çok fazla sorun ediyor ve benim daha çocukça düşüncelerim olduğunu söylüyor halbuki dışardan bizi görenlerde benim daha olgun eşimin daha çocuksu olduğunu der genelde ama bilmiyorum sanırım sonumuz ayrılıkla biticek tek derdim şuan eğer ayrılık olursa oğlumu alabilmek ama esim buna izin vermiyor ve bana sürekli tek dediği şey çocuk için benle aynı evdesin cümlesi benle hiçbir şekilde ilgilenmez 2 senedir ayrı uyur ayrı yemek yer ayrı ayrı takiliriz benle takılmayı ve uyumayı kendisine yakistiramiyor şehzademiz :joy::joy:gören de der nerden gelme sanki :joy::joy: amacım onu küçümsemek değil aslında ama sanki küçük dağları kendi yaratmış gibi konuşur ben kibirli insana gelemiyorum maşallah o da kibirden yürümeyi bile unutuyor bazen sürekli beni asagilar küçümser neymiş aramızda 13 yaş varmış ona karşı saygılı olmaliymisim ben kendisine asla saygısızlık etmiyorum bu arada kendi saatlerce bana küfür eder ben kendisine sadece yeter artık dayanamıyorum bile desem bana benim terbiyesiz bir kadın olduğumu söyleyip bütün aileme küfürler yağdırır bazen zoruma gidiyor ama 2 yaşındaki oğlumu birakabilicek kadar vazgeçmedim daha bana kesinlikle çocuğu vermeyeceğini söyleyip beni çocukla tehdit eder genelde zaten yapmam gereken tek şey artık bir daha çocuk sahibi olmadan oğlum biraz daha buyuyene kadar bekleyip bosanmak olur şimdilik düşüncem bu bana karşı çok hatası oldu hep susan ben öldüm şimdilik en azından oğlum kendi kararını alabilicek kadar büyüsün istiyorum ya da derdini anlatıp kendi tercihini yapabilicek kadar duzelebilicegimizi sanmıyorum çünkü bana karşı hataları hep çok büyük ve can yakiciydi o yüzden iple bu adamdan kurtulmayı çekiyorum umarım en tez zamanda hayırlısıyla biter ve oğlum beni tercih eder :pensive:

Allah sabır versin . Yaş farkı bazen sorun olmuyor ama karşındaki kendinde bir eksiklik görüyorsa bunu yaş farkına bağlıyor olabilir. Vallahi okurken çok sinirlendim ama yani ne desem boş olacak hakkınızda hayırlısı olsun

Genelde yaşi küçük diye anneye veriyorlar çocuğu Allah kolaylık versin zor bı durum rabbim oglunuzla huzurlu bı ömür nasip etsin size

Amin inşallah işin içinde şiddet ve aldatması da var bunlar için kanıt toplarsam kesin mahkeme bana verir derdim o şuan onla uğraşıyorum umarım hallolur

1 Beğeni

Benim ailem beni kabul etmediği için mahkeme bana vermiyor maalesef :pensive: