Lavoya gitim kan lekesi geldi akşamdan beri bel ağrısı bacak ağrısı yaşıyorum mide bulantısı var üşüyorum soğuk terleme geliyor bana bilen yorum yapsın karinmda sertleşmiş bebek hareketleri çok aşağıda hisediyordum
@Altununannesi kaçıncı haftadasın
Cnim hemen doktora git bı görün düşük tehliken olabilir olabilir kan gelmesi hiç normal değil!!
27 haftadayim.
Ağır bı iş yaptınız mı ağır kaldırdınız mi yada anı korki flan yaşadınız mı cunku kan gelmesi normal değil
Gecmis olsun umarim kotu bir durum yoktur ikiz mi gebeliginiz bence hic ihmal etmeden doktora gorunun
Ağır iş deyilde misafir vardı baya yorlumustum
Lütfen bi doktora görünüp bilgilendirin bizi de… sakin kalın
Benim de aynı durum 32. Haftamda oldu doktora gittiğimde erken doğum belirtilerimin olduğunu söylediler serum verdiler progestan iğne verdiler onu kullandım bence gidin ihmal etmeyin
Valah canım benim 27 haftada yaşadım şuan iyim ayın 6 kontrolum var gidecem
Canım cumhuriyet bayramı oldu için düzgün doktor yok
Yine de bir acile görün bencee
Bebek hareketli bir sıkıntı olsa giderim şuan herşey yolunda
İkizdi değil mi Plesanta yerleşiminde sıkıntı var mı sizde ikiz gebeliklerde olabiliyormuş belki onunla ilglili bi durumdur. Ben de Plesanta previa var doktorum hafif kanama olabilir korkma demişti
Yok canım benim ikiz deyil
Anladım… yine de dikkatli olalım yakın haftalardayız benim de 28. Haftam sağlıkla kucağımıza alalım sen de doktora göründüğünde mutlaka bizi bilgilendir.
Benimde kanamam olmuştu kendini yorcak birsey yapmışsan ondan olmuş olabilir bende temizlik yapıp kendimi yormuştum ve kanamam oldu doktora gittiğimde 1 hafta hiçbir şekilde ayağa kalkma tuvallet ve yemek yeme için kalk diye uyardı şuan 31 haftadayız iyiyiz allaha şukur sende uzan dinlen kendini yorma ama bi acile gidip görünsen daha da iyi olur
Valah canım şükür durumum iyi gitmedim dedin gibi dün misafirim vardı çok yorulmuştum normalde ayakta çok durmam bel ağrısı yapar bende bugün sürekli uzandım ayın 6 sında kontrolum var gidecem bebeğin hareketi durumu gayet iyi guruyorum herhangi sertlik yada rahasizlik yok hareketleri herzaman ki gibi sıklıkla hisediyorum
Geçmiş olsun.Sizde Plesanta yerleşimi nasıl
Doktor herşey çok güzel ilerliyo dedi bebekte 1 hafta önden gidiyo