Bunlardan aldım ama pişmanım

Kızlar dün bunlardan aldım ama pişman oldum oluyor olmasına da göğüslerimin kenarlardan çıkıyor sinir oluyorum birde üstüne penye giyip denedim dümdüz duruyor hiç hoşuma gitmedi ne alsam bıktım valla adam gibi birşey bulamadığım için internetden korkuyorum almaya mağazadan aldım o da güzel çıkmadı :sob::sob::sob: sizler nasıl tercih ettiniz veya internetten alıp beden vs olup pişmanlık yaşamadığınız var mı? Fikir verin artık su valizi hazırlayayım

1 Beğeni

Bu sutyeni aldim emzirme sutyeni degil ama o kadar rahatki anlatamam dikişsiz yumusacik içinde pedi de var dolabimdakilerin hepsini atip bunlari renk renk alicam benim gibi eve girer girmez sutyeni cikariyor rahatiniza düşkünseniz bu üstünde yok gibi öneririm

3 Beğeni

Ben şu an bunu kullanıyorum aşırı rahat.Doğumnan öncede aynı ürünün öne açılmayan modelini kullanıyordum

4 Beğeni

Benim bir tane var o da penti :rofl::rofl: bir yıl oldu hala da sağlam

2 Beğeni

Ben her halde hep destekli kullandım desteksiz olunca göğüsüm sarkık duruyor buda beni delirtti

1 Beğeni

Canım ben , desteksiz kullanıyorum daha rahat. Hamilelikte destekli ile kendimi sıkmak istemedim. Pentiden aldım ben 3 tane falan emzirme sütyeni

Bende e bebekten desteksiz emzirme sütyeni aldım canım bana sorun yaşamadım giydiğimde bi beden büyük aldım sütlerden çok şişer diye normalde 75 takıyordum 80 aldım

Bilmiyorum yaaaa

İşleniyor: 1000026818.jpg…

Sundan almistim asiri memnun kaldim

1 Beğeni

İade yap aldıklarını olmadı canı

1 Beğeni

Götürdüm iade yaptım canım Emzirme atletide almıştım onlar inanılmaz güzel çıktı beğendim

1 Beğeni

Canım fotoğrafi ben göremedim ama

Atlet almadığımı fark ettim şuan . Ben çok gerek olmaz diye düşündüm özellikle yazın sence almalımıyım bitanem

1 Beğeni

Bence en rahatı o valla yazın evin içinde rahat olur valla emzirme atleti olarak bak ben mağazadan aldim

1 Beğeni