Bazen çok bunalıyorum psikolojik açıdan ve kimsenin beni anlamadığını düşünüyorum korkularım oluyor aynı şeyleri yaşayanlar var mı
Yalnız degilsin aynı durumdayız
Ölcek gibi hissediyorum psikolojim bazen o yöne kayıyor duşta mesela bunalıyorum gözümü kapatamıyorum boğulcak gibi oluyorum hamilelik hormonlar falan ondan dolayı mı sizce
Kan tahlilleriniz normal mi tansiyon vs? Vitamin eksikliği de depresyon belirtilerine sebep oluyor cunku… İnanclıysanız eger Esmalar zikir okuyabilirsiniz onlarda manevi olarak şifa verir korkulardan arınırsınız
La havle ve la kuvvete duası, kelimei Tevhid salavat okumak nas Felak ayetel kursi bol bol okumak, biliyorsanız kuran okumak veya dinlemek iyi gelir. Esmalardan da Ya Selam, Ya Nur, Ya Kuddüs, Ya Rakib
Bende aynı şekilde muhtemelen hormonlarda etki ediyor ama önce etrafımızdakiler bu hale getiren
Bende de son günlerde aynı durum var ufacık şeyleri büyütüp saatlerce hüngür hüngür ağlıyorum aşırı bunalmışlık hissi var sürekli dışarı çıkmak istiyorum ama aşırı sıcaktan o da mümkün olmuyor durduk yere ağlama nöbetlerim oluyor normalde hiç bu ruh halinde biri değilim ama hormonlardan mı oluyor depresyona mı giriyorum diye düşünüyorum 17.haftamdayım daha
Bi durum bnde 3 aenedir var canm hamileykende ara ara olsam da cok şükür üstesinden gelebiliyorum kendine ugras bul boyle şeyleri düşünmemeye çalış
Düzeldınizmı
Duzeldınmı Can’ım
Merhaba damla konunun üzerinden cok zaman geçmiş ama nasil üstesinden geliyosun bende de hamilelikte ortaya çıktı doktora falan gittinmı
Düzeldim ama arada yine geliyor sinir ve ağlama krizleri
depresiflik geçti ama çok daha iyiyim siz nasılsınız
Ben aynıyım malesef panik atak sanırım benım kı uyutmuyor.
Bir psikologdan destek almayı düşündünüz mü ? Çoğu zaman iyi gelir
Evet düşünüyorum iyş gelirmı bilemiyorum inşallah iyi gelir hamilelikte oldu bana ne olduysa vok ıyıydım önceden
Canm bn hamile kalmadan once oluyordum antidepresan içiyordum ve psikolojik destek alıyordum sonra daha da olmadım cok sukur 2 senedir hic aklima gelmiyor ama o duygu beni mahvediyordu
Pekı hala ılac kullanıyo musun? Anladığım kadarıyla hem ılac kullanıp hem psikoloğa mı gıttın. Korku falan gece uyuyamama uykudan uyanma aniden varmıydı
Bazen degil hep yaşıyorum ![]()
Yok canm ilacı hamile kalmadan once biraktim evet hem ilac kullanip hem destek aldm geceleri asla yatamazdm cok korkardm azrail heran gelip bni goturcek sanirdm çok ağlardım rabbim bidaha yaşatmasın sende nasl bi sikinti var
Duşta yılandıktan sonra bi kaba az bişe sirke koy gerisine su koy . Son olarak onu kafandan aşşaya boşalt. Bidahada şampuanlanma ama. Sirke kötü enerjiyi nazarı alır. İyi gelicek inşallah
Bazen yapıyorum onu ama günah olur mu diye de düşünüyorum çünkü sırke nimet ve banyoda gıdere karışıp gidiyo dökünce