Bulantim olmuyor

6+5 haftalık hamileyim ve çok fazla bulantım olmuyor yani iki üç gün çok fazla oldu ama şuan o kadar çok yok sadece et yemekleri çok rahatsız ediyor kötü bir durum yoktur dimi sizin bulantilariniz ne alemde

1 Beğeni

19+3 deyim hiç yaşamadım bulantı herkeste farklılık gösterebiliyor :pray:t2:

İnşallah benimde öyle olur kötüyü düşünmek istemiyorum

1 Beğeni

Hiç öyle düşünme herkesin vucudu bir değil 3 kız kardeşiz sadece büyük ablam bulantı yaşadı 2 miz yaşamadık :pray:t2:

Pazartesi günü kalp atışını dinlemeye gitcez doktruma da sorucam ama içimi rahatlattigin için teşekkür ederim

1 Beğeni

En güzeli olsun sağlıklı olsun kalp atışını kaydetmeyi unutma güzel anı kalıyor :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Bende bugün 8+5im iki gün fln hep kustum 7. Haftalarimdayken sanırım şiddetli mide bulantısı vardı ama şu 2-3 gündür hafif bulantı oluyor hatta bazen hiç olmuyor akıntım azaldı göğüs ağrısı hafifledi bikac hafta önce de yine bazı belirtilermde azalma olmstu hatta korkarak hastaneye gittim yine kalp atışı vardı sanırım normal inşallah bir sıkıntı yoktr

Benimde bulantım olmadı ama çok iştahsızdım tavuk haşlanmış yumurta patates ıyyy dedirtti, bebeğinizin cinsiyeti ne?

Benim 19haftalik bulantı olmadı hiç canim bazen gerçekten hamilemiyim acaba bile diyebiliyorum :grin:

12+5 deyim başından beri hiç mide bulantım olmadı ama son bir kaç gündür deli gibi mide bulantısı ve kusmam oluyor. Demekki herkeste çok farklı

Bak bunu hiç düşünmemiştim ama güzel fikirmis teşekkürler :smiling_face:

1 Beğeni

Vala 7.ayima girecem hala kusma bulantı var canim

1. haftadayım ve yeni yeni geçiyor bulantılar. Bir arkadaşım 1 kez bile bulantı çekmedi şimdi bebişi sağ salin kucağında maşallah. Bünyeye göre değişiyor herkes farklı yaşıyor. Bazısı 9 ay yaşıyor en korktuğum :face_with_peeking_eye:

Ne kadar güzel maşşallah diyelim ben 3 ay boyunca çok bulantı yaşadım hiçbir şey yiyemiyordum neredeyse… Şanslısınız. Herkes de farklı olur bir sorun yoktur merak etmeyin

Şu an 12 haftalığım hamileliğimin başlangıcından beri sadece iki gün mide bulantısı yaşadım şanslıyız bence :))

Bende ters oldu 12 haftaya kadar asla mide bulantısı yaşamadım 12 den sonra başladı 15 de hala devam ediyor :smile: