Bulantı sebebiyle su içememe

6+6 haftalık hamileyim mide bulantım sürekli oluyor ama yemek yiyebiliyorum kusma yaşamadım sadece su içtiğimde bulantım şiddetleniyor su çok az içebiliyorum Bunun için bi önerisi olan var mı?

Bu haftalarda çok normal, yemek yiyebiliyor ve kusma yaşamıyor olmanız bile şanslı bir gebe olduğunu gösterir inanın ben 3 aya girdim hala bulantı ve kusmalar devam ediyor. Suyu tatlandırmayı deneyebilirsiniz içine meyve parçaları dilimleyerek. Salatalık da güzel bir aroma katıyor tavsiye ederim. O da olmazsa sıvı ihtiyacınızı meyve suları ile de giderebilirsiniz.

1 Beğeni

Kesinlikle sana tavsiyem pipetle iç:sweat_smile: veya suluk tarzinda pipetli mataralar oluyor onlardanda alabilirsin azar azar iç 1 litrelik alsan gunde iki kere bitirsen yavaş yavaş iyi olur .bir de suyu birazcik soguk olsun yani ılık su içme boğazını acıtmayacak sekilde hafifte siguk olsun Bende icemiyordum bu sekilde. Yaptim dene faydasinu gorursun inşallah

1 Beğeni

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için, ilk hamileliğim olduğu için tecrübesizim acaba bir zararı oluyor mudur diye tereddüt etmiştim yazdıklarınızı deneyeceğim inşallah sizin de hafifler süreciniz kolay geçer

Çok teşekkürler deneyeceğim söylediklerinizi

1 Beğeni