Ağız tadım hiç yok hatta tükürügumu bile yutamiyorum midemi bulandiriyor.dis fırçalamak kar etmiyir sakız çiğnemek kar etmiyor .siz neler yapıyorsunuz ?
Hep bununla ilgili konulara bakıyorum belki bir çare bulurum diye çünkü böyle hayat geçmez gurbetteyim ne annem gil yanımda nede kaynanam gil eşim işten geliyor mutfağa giriyor iftar yemeğini o hazırlıyor o kadar kötüyüm yani. Herkes böyle değildir herhalde yoksa nasıl bu kadar doğursunlar ki
Bende de aynı durum var . Sudan bıle mıdem bulanıyor . Benım 6. Haftada başladı Şuan 11. Haftam halen devam edıyo mutfağa gıremıyorum zaten . Oruç dolayısıyla da kayınvalıdemde kalıyoruz
Bende şaşırıyorum . İnsanlar nasıl 4-5 tane doğuruyor . Bu benim ilk hamilelıgım Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin insallah bu son dıyorum
- Hafta mı
Allah’ım sen sabır ver ne kadar sürecek acaba
Yınede kötü dusunmeyın herkesın aynı olacak dıye bısey yok belkı sızın erken bıter . Ama doktorum bana 3. Aya kadar böyle sürer sonra bıter dedi . Bılmıyorum insallah biter
Bnde gurbetteyim .az çok yemeğimi yapıyorum öle aşırı bulantım yok ama ağız tadım olmayınca çok kotu oluyri
Bnde 11.haftadayim
İnşallah yaa .daha önce gebeligimde aşırı kusuyorum ama ağız tadım böle degildi
Ben suan 20. Haftadayim o agiz acilihi halen gecmedi desem. Ilk gunden basladi suana kadar suruyo.Suyun tadini bile qlamiyorum tiksiniyorum.maalesef kimimde erken kiminde gec kiminde dogana kadar suruyo
Cok igrenc beni bide asabilwsyiriyor agzimin aci olmasi .
canim benimde oyleydi 29 haftaligim 3 haftadir duzeldi biraz
Bulantı bilekliği ise yarıyor diye duydum ama kullanan var mı yazarlarsa bende almak istiyorum
Her hamilelik farklıymış benimde o zaman ağız tadım böle olmamıştı
Ayyy ay deme yaa
Ayyy o haftalara gelmeme de çok 🫨
Ay evet onu da duydum ama hiç hamilelimte kullanan duymadim
Prilam bnde kullanıyorum ama kusucaksam her türlü kusuyirum ya anlık rahatlatıyor .ağız tadı içinde ağzım boş kaldıkça daha da artıyor .bsey yiyince de snrasinda öğürme geliyir değişik bı döngü
Ne diyorsuunn inşallah benimki bu kadar sürmez ağlamak istiyorum ağlayamıyorum o kadar gücüm de gitti
Tuzlu suyla gargara yapabilirsiniz