Öncelikle çok heyecanlıyım. Nasıl bir süreç geçireceğim bilmiyorum. İlk gebeliğim. Tek temennim sağsalim bebeğime kavuşmak. Korkmuyorda değilim ameliyat sonrasından. Ama bi şekil geçecek sonuctaa. Burayada neden yazıyorum bilmiyorum ama suan buraya yazmak beni kendime iyi hissettirdi. Süreçten sonra en kısa zamanda süreç hakkında güncelleme yapıp herşeyiiii tüm şeffaflığıyla anlatacağım. Ayyy kızlarrrrr çoook fenayıııım
bana duaaaa ediiiin.
Rabbim kolaylastirsin canm bnde 39.haftadayim bndede var heyecan heran doğum olabilir normal doğum yapacağım ![]()
Dogumdan sonra yaz buraya sag saglim kucagına al inşallah ![]()
Sağ salim sağlıkla kucağına al inşallah canım benim ![]()
![]()
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin annesine babasına hayırlı evlat eylesin inşallah
Allah senide kolaylıkla evladına kavuştursun inşallah ![]()
![]()
Çıktııııımmm bebeğimiiin sesiiii tüm acılara ağrılaraaaaa bedeeeelll hiç korkmayııın inan geçmeyen hiçbir acı agrı olmuyo
Maşallah
allah analı babalı büyütsün
Süreç nasıl geçtiiii
analı babalı büyüsün inşallah.
Bebeğin doğduğunda göbek kordonu hemen kestilermi kucağına verdilermi
sen nasılsın ciktinmi hastaneden
Evet doğdu hemen yanıma getirdiler ilk kalkma zorladı biraz onun haricinde gaz birde. Baş edebilecek kadar ikindine taburcuyum inşşallah
Mide hassasiyeti çok olan biriyim. Doğum esnasında bile midem bulandı. İlk kalkış ve gaz sorun oldu biraz.
Sezeryan esnasında ağrı yada acı hissettinmi ?bitki çayı icmende sakınca yoksa gaz için rezene icebilirsin
Güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla kucağına alırsın İnşaAllah bebişini. Rabbim analı babalı büyütsün ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()