Buda Benim Hikayem

Herkese merhaba, 13 Eylül Cuma günü planlı sezeryanla doğum yaptım suyum fazla olduğu için ve kordon bebeğin çenesinin altına geldiği için doktor o şekilde söyledi. Spinal anestezide hiç birşey hissetmedim ağrı acı vs sadece o an mide bulantısı baş dönmesi olabiliyor onu da iğne ile kesiyorlar ameliyattan sonra odaya geldiğimde üstümde bir hafiflik ve uyku hali hissettim uyuşukluk geçmeye başlayınca acımaya başlıyor kesik yerin ama oda öyle çok büyük bir acı değil bence sadece mavi renk bı kusma gerçekleşti baya bı oda narkozu atmışım ilk yürüyüş biraz 2 büklüm oluyo ama kendinizi salmayin korkutmayin 2.yuruyuste tansiyonum düştü sanırım açliktan yada ayağa kalktigim için ben pek bişey yememistim kayısılı meyve suyu Nescafe çikolata onları tüketmeye çalıştım gaz problemi olmadı çok şükür spinal olacaklar korkuyu kendinize salmayin bu olacak ve bitecek vücudunuz rahatlayacak en azından ben öyle hissettim herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum benim için beklediğimden daha kolay bir doğum oldu​:joy::joy:

2 Beğeni

@miniğim doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun gözünüz aydın bebişinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun Allahım ömrünü hayırlı ve bereketli eylesin :hugs::bouquet:

@Hatice ahh amin çok teşekkür ederim :joy:

1 Beğeni

Sağlıkla buyutun inşallah

1 Beğeni

Hayırlı olsun, analı babalı sağlıkla büyüsün :pray: senide artık bebek takibi için Mucize Bebek uygulamasına transfer edebiliriz :grinning:

1 Beğeni