Az kalmış son günlerde çok değerli oluyor tabi insan çok sabırsız oluyor ama gerçekten doğumdan sonra ne kadar kıymetli günler geçmiş anlıyorsun o yüzden keyfini çıkarın mutlaka
O konuda rahat ol gayet iyilerdi ilk ebe daha iyiydi ama şansıma nöbet değişimi geldi doğumu yaptıran ebe güler yüzlü hiç değildi ama ilgili ve bilgili olduğu belliydi o yüzden içim rahattı hatta bana üstümü hep batırdın çoraplarıma kadar kan oldu falan dedi dedim benim yapabileceğim birşey yoktu dedim takılıyorum ya bakma sen falan dedi geri bilgili olsunlarda gerisini takma sende
Rabbim iyi insanlar karşılaştırsın inşallah bende merak ediyorum nasıl davranıyorlar diye birde sezaryen olacam biraz tedirginim ama
Ben hamile bile kalamıyorum henüz dua eder misiniz Hayırlı uğurlu olsun bu arada
Aminnn inşallah içinizi ferah tutun genel olarak iyiler
Çok teşekkür ederim Allah’ım en kısa en tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin inşallah sizede Allah’ın izniyle vakti saati geldiğinde sizinde bebişiniz olacaktır içinizi ferah tutun
Gözün aydın canım rabbim sağlıkla huzurla güzellikle büyütmeyi nasip etsin hayrili olsun lohusaligin
Uzun uzun anlattığın için teşekkürler gerçekten bu detayları merak ediyordum. 34. Haftadayım çok merak ediyorum nasıl olacak. Allah analı babalı büyütsün inşallah
Çok teşekkür ederim
Rica ederim darısı size olsun inşallah kolaylıkla Allah nasip etsin kucağınıza almayı