Bu yasadigim sancı olabilir mi?

35 haftaligim. Bugun bebek hareket ettikce belime agri girdi sanki belime vuruyor gibi. Ilk defa boyle farkli bir agri yasadim. Suanda da hareket ettikce belime baski oluyor. Bebek buyudugu icin normal mi? Yoksa sanci boyle bir seymi

1 Beğeni

Bu haftalarda yalanci sancilar olabilir

Benimde bugün 34 olduk aynı şekilde hareket ettikçe afedersin sanki biranda çişim gelecekmiş gibi bir baskı kasıklarımda ve belime doğru hep ağrı oldu halada var ama düzenli değil sanırsam yalancı sancı dedikleri böyle oluyor doğum sancısı olduğunu sanmıyorum ikinci doğumum ama ilk oğlumda sancılarım hiç olmadı zaten 41 De suni sancıyla doğum yapmıştım şuan sanki ilk defa gibiyim ama doğum sancısına daha belirgin daha düzenli bir şekilde olduğunu söylüyorlar

Evet dogum sancisi saat basi baslayip 5 dakikada bire düsürür kendini rabbim o dar kapida kimseyi birakmasin

Amin inşaallah hepimize kolay kolay doğumlar nasip etsin inşallah Allah’ım :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni
  1. Haftada bende aynı durumu yasadım . Pozisyon değiştirdiğinde hala agrı ve sancı varsa gercektir diyor doktorum . Benim sancılarımı durdurmak için ilaç verdiler
1 Beğeni

Benik sabah otururken oldu birden hareketlendi bebek sonra sanci oldu baya bi kotuydu. Sonra hemen ayaga kalktim yuruyunce gecti

Doktor bana erken dogum gozukmuyor dedi umarim yalanci sancidir. Bebek hareketlenice oluyor. Yalanci sancisi bile kotu gercegi nasildir :disappointed_relieved:

Korkutma kendini allah yardımcımız oluyor o esnada büyük ya bebegin asagiya baski yaptigindanda olabilirr

Bnde 33+6 dayım 4 5 gündür bende de aynısı oluyor belime ağrıyo ağrıyla birlikte adet sancısına benzer bir ağrı geliyor onunla birlikte bilmeden altıma kaçırıyorum arada normal mı bnüm gibi yaşayan var mı ilk hamileligim aceba doğumun başladığını anlarmıyım yoksa anlamazmıyım diye çok korkuyorum

Bana saglik ocaginda ebe eger belinden karnina dogru bir sancilanma gelirse dogum sancisidir dedi. Eger oyle bir durum olursa hemen hastaneye kosma sıklığını takip et dedi. Cunku bu haftalarda sancinin yoklamasi normal

Muhtemelen yalancı sancılardır canım çünkü bir bebek gelirken mutlaka kendini belli eder inşallah çok kolay doğumlarımız olur ben ilk oğlumda hep doğuramayacağım kesin niye doğmuyor ne Zaman doğacak diye diye stres yaptım 20 saat suni sancıyla çok zor doğum yaptım düşünce çok önemli o yüzden bunda çok rahatım çok kolay olacak çok güzel doğumum olacak diye içimi ferah tutuyorum sende öyle yap inan hepsi geçiyor bitiyor bir şekilde dayanılıyor o yüzden iyi düşünelim :smiling_face_with_three_hearts:

Doguramayacagim stresi bendede var maalesef sezeryanla normal dogum dusuncesi arasinda gidip geliyorum. Insallah kolay bir dogum olur

1 Beğeni

Sezeryanı yaşamadım ama normal doğumda zorlanmama rağmen yine normal istiyorum kilodan çabuk kurtuldum o sancıyı çektiğin için süt hormonları çabuk salgılanıyor normal doğumda 20 gün zorlandım sonrasında hiçbir şeyin kalmıyor bebekle ilk temasın daha rahat oluyor yani bana göre öyle tabi yeter ki sağlıkla gelsinlerde önemli olan o ama fikir olarak diyeceğim normal en güzeli :smiling_face: