Bu su mu (amniyon)

Kizlar merhaba gunaydinn. Normalde hep cok cok az bir miktar su geliyor damla damla benden. İdrar veya akinti olmadigina eminim su olduguna eminim. Doktora gittim suyun azalmamis dedi. Bende muhtemelen cok az aktigi icin azalmadigini dusundum bu sabah boyle bir miktarda su akti ama sancim agrim sizim yok. Gitmeli miyim birde su boyle mi gelir. Kesik kesik gunde 2 3 defa damla damla geliyordu ilk defa bu kadar fazla geldi bu sekilde gelir mi ki bakar misinjz ustume

38 haftalik hamileyim geçen gün benimde başıma geldi. Her gün damla damla dediğiniz gibi ıslaklık oluyordu ama geçen gün akıntımla beraber bunun daha fazlası bir ıslaklık hissettim pijamamda. O gün doktora kontrolüm vardı gittiğimde doktora söyledim suyuna baktı sorun yok gayet normal dedi o gelen su büyük ihtimalle akintiyla gelen bir şeydi dedi ama emin olmak icin bir test var istersen onu yapalim dedi. Onu yaptık. Bebeğin suyu değildi negatif çıktı test.

1 Beğeni

Bu su değil yani suyun gelmemiş normalde 1 2 litreye yakın ve sancıyla beraber geliyor ve mide bulantısı ve ishalde hepsini beraber yaşıyorsun herkeste aynı olur mu bilmiyorum bende ilk hamileliğimde öyle olmuştu hemen doktora gittim evet suyun azalmış dedi 2 cm açılman var deyip beni yatırmışlardı ve o gün doğum yaptım saat 10 da gittim doktora saat 15.01 de doğum yaptım

Mide bulantim ve ishalde var . Normalde kabizlikla gecti ama uc gundur ishal var bu islaklikda 3 gundur gunde 4 defa falan oluyor az bir sekilde. Sadece sancim yok o zaman sancim gelene kadar bekleyeyim bende

Bence bir gidin doktorun en azından serum takarlar mide bulantısı ve ishalin geçer rahat edersin bide bebek aşağı baskı yapıyor ya ondan böyle su şeklinde akıntın geliyor benimde aynı şekilde su şeklinde akıntım oluyor bide söylemeyi unuttum eğer olurda suyun gelirse nişanda geliyor sonra kanaman başlıyor onada dikkat et olur mu

1 Beğeni

Biliyorsundur ne ishal nede kabız doktorların istemediği bir şey ishal olduğun zaman vucudun su kaybetiyor halsiz düşersin kabız olduğunda ıkınmaman gerek doğumu başlatabilirsin demişti bana hemşire

1 Beğeni