bu ne? Yardım edin

bu ne böyle bişey yaşayan oldumu? Fikirleriniz önemli​:sweat:

2 Beğeni

Bu çıban canım gördüğüm kadarıyla Bı doktora danışın ama elleyip daha fazlapyaymayin genellikle 8-10 gün içinde yok olup gider çıban kendiliğinden iyileşmektedir. El hijyenine dikkat etmek ve çıbana yapılacak antiseptik bir pansuman yeterlidir. Çıbanların tedavisinde çıbana dokunmamak önemlidir. Çıbanı tahriş etmek enfeksiyonu derinin altına daha da yayabilir ve yara izi kalmasına neden olabilir. Ama yanılıyor olabilirim iltihaplı sivilce de olabilir o yüzden bir doktora götür canim

2 Beğeni

Geçmiş olsun, ben de çıban olduğunu düşünüyorum

1 Beğeni

Sivilce gibi bişey iltihaplı.Sağ ve sol tarafta çıktı.Bi tarafı patladı.doktor söylediği ilaçla kurutmaya çalışıyorum.Geçip gitsede canı rahatlasa.:disappointed_relieved:

1 Beğeni

Korkutmak istemem ama nazar kem goz degmis derler bizlerde doktor ne dediyse uygula canim gecer insallah bu mubarek gece yuzusuyu hurmetine sifa versin dua oku bebisine gecer insallah

1 Beğeni

Geçmiş olsun ben ilk defa gördüm :pleading_face:

Deri altina sivi toplanmis gecmis olsun Boynunun altina da muslim bez koy kes Kizarikligi gecsin

Geçmiş olsun :palms_up_together: sen ne zaman doğum yaptın

16 ocakta acele sezeryanla doğurdum.1 aylık olmasına 8 gün kaldı:pleading_face:.Zamanın bu kadar hızlı geçecegini tahmin etmemiştim.Ne ara sabah oluyo ne ara akşam oluyo bilmiyorum

Təbrik ederim canım​:heart: