Kızlar selam bu kontrol günleri gelmiyor ve bu dönemlerde bi ben mi pimpirikliyim acaba ne oldu iyi mi sağlıklı mı diye düşünmekten vakit geçmiyor bana
İlk gebeliğiniz mi
İlk değil 1 kürtajım var kalbi durmuştu o yüzden biraz korkuyorum
Merhaba canım benimde ilk düşük olmuştu dediğin gibi şuan 8 haftalığım perşembe günü gideceğim Dr ama 3 hafta nasıl geçti bide bana sor
Ay ne güzel heyecan benim daha 1 haftam var çok sevindim sizin adınıza hayırlısıyla kucağınıza alın
Amin canım rabbim istiyen herkese nasip etsin hayırlısıyla kolaylıkla da kucaklarımıza almayı nasip etsin
Benim de düşüğüm olmuştu ardından hemen hamile kaldım bende pimpiriklendim hele ilk 3 ay neredeyse her hafta acile giderdim kasığıma ağrırdı ağrıyo diye giderdim bişey olur hemen acile giderdim. Şuan çok şükür 31. Haftaya girdik hala o psikoloji var ama ilk 3 ay kadar değil tabi. Bu duygu durumu düşük yapınca üstüne hamile kalınca oluyor. Bu da çok normal Bi duygu. Endişenizi çok çok iyi anlıyorum ama şunu söyleyim benim düşüğüm de son saatlere kadar hiç belirti vermedi Bi anda gece 12 de adet sancısı gibi sancı çektim sabah 8 gibi düşük başladı ve keşke gece hemen acile gitseydim dedim kendimi yiyip bitirdim ama olacağı varmış olmuş tabi. Bu hamileliğimde de ağrı bulantı ateşlenme 3vi tek başıma taşıma yerleştirme her şey yaşadım hatta şuan riskli gebeyim plesenta previa var. Yaşatan Allah yaşatıyor ne zorluk yaşarsan yaşa… O yüzden o içindeki korku heyecan merak bebeğimiz doğup sağlıklı kucağımıza alıncaya kadar devam eder. Çünkü ilk tecrübe olumsuz geçtiği için…
Benimde iki tane düşüğüm oldu bebeğimin hareketlerini hissedene kadar hep diken üstünde gezdim sürekli birşey oldu mu acaba korkusu ile randevu günlerini zor getirdim çoğu kez yalandan ağrım var bahanesi ile ultrason da bebeğimi görmeye bile gittim sonra hareketlerini hissetmeye başlayınca o günlerim çok güzel geçti. Hareketlerini hissetmeye başladığınız zaman daha rahat edeceksiniz
Allah evladınızı size bağışlasın
O kadr iyi açıklamışsınız ki çok hatılıyorum ama malesef ki benim kürtaj sürem 2 hafta sürdü 2 hafta boyunca bebeği kurtarmaya çalışmıştık sonrasında kesenin bozulmasını bekledi doktorum o yüzden çok evham yapıyorum
Bende yalandan gitsem randevuyu erteler mi bilmiyorum işte o yüzden bekliyorum
Gerçekten çok zor Bi süreç hatta keşke başkaları gibi kürtaj olsaydım dedim. Elime bebeğin parçaları geldikçe psikolojim berbat olmuştu hala aklıma geldikçe kötü oluyorum. Gözün göre göre bebeğin düşmesi çok daha kötü ama sizin de 2 hafta gibi Bi süreç mücadele vermeniz o stres sıkıntı korku çok kötü Bi duygu bebeklerimizi kaybetme şeklimiz farklı fakat duygular aynı. İnanın ben de çok evjam yaptım hatta diyordum ki Allah ım 30. Haftaya gelsem şükür çekecem diye Allah a her gün dua ediyordum. Şimdi de Allah ım kızımı kucağıma sağlıkla kucağıma alayım sağlıkla büyüsün diye dua ediyorum. Nibu tedirginlik doğana kadar kucağımıza alıp 40 ımız çıkana kadar devam eder diye düşünüyorum. Çünkü yaşadığımız normal bir şey değil. Şükür ben 31 haftadayım az kaldı inşallah Rabbim size de nasip eder bu günlere gelmeyi ve sağlıkla kucağınıza almayı
Ben özele gidiyordum hiç erteleme olmadı bende
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah