Bu İsim sizce kulağa hoş geliyor mu?🌸

Nasıl sizce? 5 ayı bitirdik isim netleşmesi lazım artik :slightly_smiling_face:

Kız biz isim tartışması yüzünden doğan bebenin kulağına iki kere ezan okuduk… ayrıca isim biraz zor gibi geldi bana…

2 Beğeni

Söyleyişi bir kenara anlam olarak iyi bir kelime değil diye biliyorum. İmara daha çok kullanılıyor ama o da yaratıcı demek. Biraz daha isim baksanız daha iyi olur sanki​:blush:

1 Beğeni

Duyulmamıs teleffuzu zor olan hiçbir ismi begenemiyorum cocuk içinde ileride zor oluyor, klasil guzel bir isim bakın bence

1 Beğeni

İmera mi imara mı… bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın :blush:

1 Beğeni

İmara’nın anlamı yaratıcı, isim olarak kullanıyor, ben de imera’yı bilmiyorum :smiling_face:

1 Beğeni

Bence çok güzel bende koyayım dedim de iki yakın arkadaşımın kızlarının adı :slightly_smiling_face:hani peygamber efendimiz diyor yaa bin erkekten daha hayırlı Ümmü umara onun olayından dolayı koyacaktim Eslem şirin koyduk 32+5 günlük hamileyim

1 Beğeni

İmera gün ışığım demek… rumca bir kelime aslında ama Lazca ya geçmiş… lazim ben o yüzden acaba yanlış mı biliyorsunuz yada yanlış mı yazdınız diye düşündüm

1 Beğeni

Anlamı nedir telaffuzu yanlış söylenmeye çok müsait ama

Ay ben kocamı çonaşkimi diye severdim aklıma geldi :heart_eyes:

1 Beğeni

Samara der gibi :face_with_spiral_eyes:

1 Beğeni

Çona ışık demek… çonaşkimi ışığım demek… bir zamanksr kocam öyle kayıtlıydi telefonda :rofl:

Ah ah pastasına kadar yazdırmıştım kalmadı o aşklardan eser şimdi :joy:

Bana hoş gelmedi sıradışı olsun diye uydurulmuş bi isim gibi

3 Beğeni

Yalanmış o aşklar yalaaaan​:rofl:

1 Beğeni

O sahabe kadindan dolayı istio eşimde :blush: tam karar veremedik baklm nasip :blush:

1 Beğeni