Bu ilaclari kullanayim mi?

1. Haftadayim doktor verdi aile buyuklerimde diyorki hamilelikte ilac icme bebege zararli bebek kilo aliyor zekasi geriden gelir diyorlar da diyorlar cok uzuluyorum icsem olmaz icmesem olmaz :expressionless:
1 Beğeni

1 Beğeni

Hamilelerin buyuk cogunlugu demir ilaci ve d vitamini takviyesi aliyor. Aile buyukleriniz doktor degilse lutfen bu konuda yorum yapmalarina izin vermeyin. Doktorunuz ne diyorsa onu yapin.

Doktor degillerde ilaclar bebege zarar verir diyorlar

Allah aşkına doktor verdiyse içmeniz gerekiyor büyükler başımızın tacı ama bildiklerini kendilerine saklasinlar lütfen gerekmese doktor vermez zaten

1 Beğeni

Leyla oylede yani birde ozele gidiyorumya doktor para icin yazar ilsci diyorlar​:grin: onlar ultrasonada girme cok diyorlar bizler girmedik icmedik aslan gibi dogurduk diyorlar.yani vitaminlerle bebek kilo aliyormus zekalari gelismiyormus onlarin tabiriyle ve bu yuzden sezeryan dogumlarda artmis diyorlar simdi bu ilaclari icsem mi icmesem mi folik asitide duzenli icmedim zaten ama kan degerlerim iyi dddi doktor ikili taramayida yapti sonuclar haftaya ogrenicez guzel cikacagini dusunuyorum dddi doktor kafam karisti

1 Beğeni

Böyle bir şey yok canım özel devlet fark etmiyor hepsi veriyor bu tarz ilaçlar büyükleri dinlersek evde dogurun diyecekler eskiden hiç bir şey yoktu normal ama şuan teknoloji gelişti neden afedersin geri kafalı gibi eskiden var mıydı biz niye gidiyoruz diyemeyiz dimi ama gene sen bilirsin onları dinliyorsan ne doktora git nede ilaçları iç canım

4 Beğeni

İlk cocugumda biraz sorunlar yasadim bu konuda simdide onu one surerek ikaclari icme bak ayni olur deniyor

1 Beğeni

Alakası yok canım sen takma onları yok içmiyorum de çok saçma ilaç bı sorun yaratsa doktor vermez sen onlara he tamam de oldu bitti

2 Beğeni

Bu konuda kimseyi dinlemeyin doktorunuzu dinleyin benim ikinci hamileligimde şekerim çok yüksek çıktı her bir kafadan bir ses çıktı ilaçları kullanmadım doğuma 2 ay kala doktora tekrar gittim bebeğim sisimisti 3.30 kilo olmuştu ve hiç normal değildi hemen insüline başladılar doğuma kadar anca toparlandım canım küçük bir tasfiye dinlemeyin kimseyi :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Meryem hanım eger bu vitaminleri icmezseniz bebekte hem fiziksel hem zihinsel gelişim eksikliği riskiniz artar. Büyüklerimiz maalesef “zamaninda biz de bu vitaminleri alsaydik da onca düşük, onca nedensiz? bebek kaybi yaşamasaydik” demek yerine sizi yanlisa sevk ediyorlarsa eger bu gercegi siz hatirlatin lütfen. O vitaminleri kullanmamak bebeği riske atmaktır.

2 Beğeni

Tamam canim sagol

1 Beğeni

Cok sagol​:rose:

1 Beğeni

Tm kullanicam iyiki bu uygulamayi kullaniyorum desteginiz icin sagolun

2 Beğeni

Doktorunuza mı güvenmeniz daha doğru olur yoksa aile büyüklerinize mi ? Onlar kendi devirlerinde ki gibi sanıyorlar şimdiyi de ama değil maalesef. Şu an hiç kimse sağlıklı beslenemiyor ve bu yüzden bebeklere anne karnında ek olarak vitaminler veriliyor. Bu ilaçlar bebeğe kilo aldırmaz, sizin dengeli beslenmeniz aldırır. Zekası geriden gelmez, aksine zeka gelişimini olumlu etkiler. Aile büyükleri herşeyi iyi biliyor olsaydı doktorlar olmazdı öyle değil mi ? :blush:

3 Beğeni

Rica ederim canım biz her zaman sizin yanınızdayiz böyle şeyleri düşünme bebeğinize odaklanın

Haklisin​:rose::heart: