Mucize Anneler arasına hoş geldin @Cisill
18 hafta anans buyuklugunde değil ki, ananas artık doğuma az klamiş demek![]()
@Cesurumm
aramızda iki meyvenin lafı olmaz ![]()
Bebeklerimiz sağlıklı olsun yeter ![]()
Amin
ama nedense programda buyuk meyveyi erken haftada kucuk meyveyi ise ilerleyen haftada gosteriyor.bilemiyorum artık ben internetde bakıyorum hangi meyve olduguma.mucize annede beyenmedigim tek sorun bu .ondan kalan hepsi iyi ,![]()
Mucize Anne’de şu an böyle. Yanlış olduğunu düşündüğün varsa yeniden inceleyebilir ve değiştirebilirim.
Hata her zaman olabilir.
@admin yöneticimiz katiteli kaynaklardan araştırma yapıyor aslında ama bir tekrar konrtol ederiz
İşinize karismak istemem yanlış anlama
ama bildiğimi kadariyla Bebek 20 ve 24 cü haftalarında portakal oluyormuş
Aslında bu sadece bir benzetme. Greyfurt ile portakal büyüklük ve olarak aynı meyve. O yüzden bir yerde portakal, bir yerde greyfurt demesi yanlış değil aslında. 20 - 24 hafta arasında sadece tek bir meyveye benzetme yanlış olur. Bebek o dönemde hızla gelişir 1 ay boyunca tek meyveye benzetmek olmaz.
Bilmiyorum bende tam emin olamıyorum ne yanlış ne doğru.sadecə soyledim.![]()
Yok kız alınma. Söylediğin iyi oldu. Bende bir daha check etmiş oldum. Sevindim bunu demene yani ![]()
Mucize Anne’yi sana beğendirmek benim işim. O yüzden tek beğenmedim yönü bu diyince kolları sıvadım. Dedim “@Cesurumm burayı beğenmemiş, yanlış ise hemen düzeltmeliyim” dedim ![]()
Sağol canım ,dikkatin için minnetdarım .çok güzel yonetiyorsun,yoneticilik hakkın gercekten.,![]()
Merhaba hanimlar 20 haftalık hamilelikde bebeğiniz kaç gr ’ dı??
Merhaba bu hafta bebişler 250-300 Gr arasında oluyor ![]()
Elma çekirdeğiii![]()
![]()
![]()
![]()
maşallah ![]()
![]()
Benim bebeğim 290gr mango kadar oldu
Maşallah ![]()
Bugun ,havuç olduk![]()
![]()
Marul kadar kocaman olduk![]()
![]()