Bu hafta hangi meyvesin?

Mucize Anneler arasına hoş geldin @Cisill

3 Beğeni

18 hafta anans buyuklugunde değil ki, ananas artık doğuma az klamiş demek​:sweat_smile:

@Cesurumm :innocent:aramızda iki meyvenin lafı olmaz :sweat_smile:
Bebeklerimiz sağlıklı olsun yeter :heart:

1 Beğeni

Amin​:pray:ama nedense programda buyuk meyveyi erken haftada kucuk meyveyi ise ilerleyen haftada gosteriyor.bilemiyorum artık ben internetde bakıyorum hangi meyve olduguma.mucize annede beyenmedigim tek sorun bu .ondan kalan hepsi iyi ,:slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Mucize Anne’de şu an böyle. Yanlış olduğunu düşündüğün varsa yeniden inceleyebilir ve değiştirebilirim. :slight_smile: Hata her zaman olabilir.

2 Beğeni

@admin yöneticimiz katiteli kaynaklardan araştırma yapıyor aslında ama bir tekrar konrtol ederiz

1 Beğeni

İşinize karismak istemem yanlış anlama​:slightly_smiling_face:ama bildiğimi kadariyla Bebek 20 ve 24 cü haftalarında portakal oluyormuş

Aslında bu sadece bir benzetme. Greyfurt ile portakal büyüklük ve olarak aynı meyve. O yüzden bir yerde portakal, bir yerde greyfurt demesi yanlış değil aslında. 20 - 24 hafta arasında sadece tek bir meyveye benzetme yanlış olur. Bebek o dönemde hızla gelişir 1 ay boyunca tek meyveye benzetmek olmaz.

1 Beğeni

Bilmiyorum bende tam emin olamıyorum ne yanlış ne doğru.sadecə soyledim.:slightly_frowning_face:

Yok kız alınma. Söylediğin iyi oldu. Bende bir daha check etmiş oldum. Sevindim bunu demene yani :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Mucize Anne’yi sana beğendirmek benim işim. O yüzden tek beğenmedim yönü bu diyince kolları sıvadım. Dedim “@Cesurumm burayı beğenmemiş, yanlış ise hemen düzeltmeliyim” dedim :slight_smile:

2 Beğeni

Sağol canım ,dikkatin için minnetdarım .çok güzel yonetiyorsun,yoneticilik hakkın gercekten.,:+1:

2 Beğeni

Merhaba hanimlar 20 haftalık hamilelikde bebeğiniz kaç gr ’ dı??

1 Beğeni

Merhaba bu hafta bebişler 250-300 Gr arasında oluyor :smiling_face:

2 Beğeni

Elma çekirdeğiii​:nazar_amulet::grin::white_heart:

3 Beğeni

:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: maşallah :nazar_amulet::nazar_amulet:

Benim bebeğim 290gr mango kadar oldu

2 Beğeni

Maşallah :nazar_amulet:

2 Beğeni

Bugun ,havuç olduk​:pray::pray:

2 Beğeni

Marul kadar kocaman olduk​:leafy_green::leafy_green::leafy_green::leafy_green::leafy_green: :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni