Bu hafta hangi meyvesin?

Ya gerçekten çok tatlısın ya. Ben kesin üşenirdim hiçbir şeye üşenmeyip nasıl ilgileniyorsun sen :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

2 hafta var aramızda :smiling_face: Biz de Avokado kadar olduk :smiling_face_with_three_hearts: kızımla diyesim geldi ay, Pazartesi olsa da öğrensem artık​:see_no_evil: Sürekli kızım kelimesi çıkıyor ağzımdan, konuşurken vs. Erkek çıkarsa ağzımı alıştırmam gerekecek :sweat_smile:

2 Beğeni

Evet 2 hafta var aramızda​:slightly_smiling_face:kız istiyorsun qaliba,olur inşallah :blush:bende hamile kaldigimda kız dogmuştu içime :blush:hayırlisiyla olsun bebişlerimiz :pray::rose:

Sen 100 gün kaldı demişdin yanlıs hatirlamiyorsam​:thinking:

1 Beğeni

Çok tatlısın. Aramızda beş günün lafı mı olur. Bebeğin ne zaman geleceğini bilemeyiz ki. Bir bakmışsın 90 gün sonra gelmiş. :sweat_smile::sweat_smile: @Cəsurumm

1 Beğeni

:rofl::rofl::rofl::rofl:aynen oyle.
Gec erkən gele bilir bebek

1 Beğeni

Enginar büyüklüğünde olduk artıkk

1 Beğeni

Merhaba @Merve Mucize Anne’ye hoş geldin. Maşallah, hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah :heart_decoration:

@Merve Merhaba, hoşgeldiniz. 1. Trimester çok yavaş geçiyor. 2. Trimester sanki 1 hafta gibi geçti. Ne ara karnabahar oldum anlamadım.
Sağlıkla gelsinler. Çok memnun oldum.

1 Beğeni

9+5 üzüm olmuşuz :grapes::grapes::grapes::grapes::grapes::grapes:

1 Beğeni

Maşallah sağlıkla gelsin çok sevindim.

1 Beğeni

Enginar olduk biz :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

@Yusifin-annesi mucize annelere hoş geldin :hugs:

2 Beğeni

Merhaba @Yusifin-annesi hoşgeldin

1 Beğeni

20+4 muz kadar olmuşuz bizde :banana::face_with_hand_over_mouth::heart_eyes:

2 Beğeni

Havuç olduk​:grin:

2 Beğeni

Benden 4 gün öndesin :smiley:

2 Beğeni

Kıvırcık lahana olduk :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::leafy_green:

2 Beğeni

18+6 Ananas olduk bizde :pineapple::pineapple:

3 Beğeni

@Cisill hoşgeldiniz maşallah kocaman olmuşsunuz bebiş sağlıkla gelsin :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni