Kızlar ben 7. Haftadayım ve aşırı bi midemde şişkinlik hazimsizlik var ne yersem midem rahatsız ne yapmam gerekiyor Bu durumu yaşayan var mı
ayy o sorun bendede var yumruk gibi oturuyormuş gibi miğdemde, 9 cu haftamda başladı şuan 11 haftamdayım dahada yoğunlaştı, hafif şeyler yesem bile aynı his, hiç dayanılmaz olduğu zaman parmakla kendimi kusturuyorum sonrasında cok rahatlıyorum. hasımsızlık çok kötü saatlerce duruyor hani bulantı gibi değil, umarım geçer biran önce
Gayet normal ,.kiminde gebelik boyunca oluyor kiminde 4. Aydan sonra kesiliyor. Her gebelik kendisine özgü . Rabbim kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bende kusma yerine hep hazımsızlık oldu özellikle ilk 3 ay doktorum rahatlatıcı hic bisey vermedi hafta olarak kücük oldugu icin. Az az ve sık yiyebilirsin fazla yağlı, baharatlı seyler yeme demisti günde 2 tane maden suyu icebiliyordum. Tuzlu cubuk kraker yiyordum bazen ama en iyi kefir iyi geliyordu ondada 2 bardak en fazla demişti. Ben cay bardagıyla iciyordum. Suan 37+3 son bikac haftadır baskıdan dolayı sanırım miğde yanmam oluyor kefir tüketiyorum o rahatlatıyor. Hiç ilac kullanmadım
Evet bende aynı durumdayım yeni başladı bende 3 gün fln oldu umarım kesilir ya Gerçekten çok kötü bi durum ne yemek yiyebiliyorsun ne kusa biliyosun ne de bu şişkinlik geçiyo
Çok teşekkür ederim amin
Teşekkür ederim bende dediklerinizi denicem umarım etki eder