Bu durumda ne yapacağım

Benim eşim babasina çok düşkün öl dese ölecek konusunda bebeğin cinsiyetini öğrendiğimiz den beri ben karan ismini koymak istiyorum oda bir isim koymak istiyordu saygı duydum ama aylardır bir isim soylemiyor bende artık pano hediyeliklerini ve çikolata hazırlamak istiyorum artık bir isim şöyle dedim onur dedi bende dedim onur karan ismine uymuyor ortak bir isim bulalım dedi onur isminde diretti eşimi bildigim için bu ismi onun düşündüğünü biliyordum sonra eşimin telefonu karistirmam normalde ama elime aldigimda babasıyla yazışmalarını gördüm babasına diğer adını da sen koy diye soruyor du bu durumda ne yapmaliyim

Canım yapacak bişey yok. Ne yazıkki hüküm verilmiş. Çünkü ana babasına düşkün erkeği, anasının ve babasının fikrinin dışına sen asla çıkaramazsın. O isim vakasını bende yaşadım çünkü sonuç geriye kalan hassas hamileliğimde günlerce gözyaşı :slight_smile: sen kendini sakın üzme benim gibi, artık yapacak bişey yok ve hamileliğinin tadını çıkarmaya çalış.

Bizde de aynı durum eşim babasına çok düşkün babasının ismini koyuyor kavga ettim hem ailesiyle hem kendisiyle dile de getirdim ama umursamadılar bende hakkımı helal etmiyorum bu konuda bana sormadan karar verdiler ek isim de istemiyorlar sonra da biz demedik kendileri istedi dediler

1 Beğeni