Bu da benim dogumum

3 santim aciklik ve sanci ile sehir hastanesine yattim… 2 gun hastanede kaldim en fazla 7 cm açılma oldu ve durdu sancida durdu bebek inmio ilerleme olmuyor die sezaryan dediler aksi takdirde kendin ve bebegin öleblrsnz dediler. Bunu dedikleri sirada bnm sancilarim glmeye baslamsti ise yaramaz fln dedi doktor yine ama ben oyle hissetmiyordum baya dogum sancisi olmaya baslamsti i yüzden sezaryen istemiyorum riski goze alıp norml istiyorum die imza attm bi yandan cok korkarak ama sancilarima guvenmistim iyi ki öyle yapmsm bu imzadan yarım sonra dogum yaptim ebe falan sasrdilar hep bebek inmis normele donmus hersy dediler bi kac ikinma sanci bebek geldi elhamdülillah. O sancinin gelmesine sevincmden aglicam hc aklima gelmezdi. Boyle sonuc itibari ile suan pembis bi kizim oldu saglikli hamd olsun 2700 kg dogdu minik kizim :cherry_blossom:

10 Beğeni

Anne hissi diye bir şey var onu da dibine kadar yaşamışsın tebrik ederim anneliğinii​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: Pembiş kızınla ve eşinle musmutlu sağlıklı günler görün :cherry_blossom::cherry_blossom::innocent:

2 Beğeni

Rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip eylesin canım beim çok geçmiş olsun rabbim derdini gistermesin prensesin​:smiling_face:

1 Beğeni

İyi risk almışsın önce cesaretini ve kendine inancından ötürü seni tebrik ederim canım​:clap: aynı inaniyeti ben gosteremeyebilirdim eşim filan asla devam et demezlerdi sanırım şükür ki ikiniz de iyisiniz ne mutlu sana pembis pembis he bide​:face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: çok yoruldun ama sonu değdi galiba rabbim hayırlı evlat olarak sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı geride kalanlara​:palms_up_together::palms_up_together::cherry_blossom::cherry_blossom::nazar_amulet::nazar_amulet:

2 Beğeni

Elhamdülillah cok teşekkür ederim :two_hearts:

1 Beğeni

Amiiin cok teşekkür ederim :two_hearts: sizlere de insaallah :cherry_blossom:

1 Beğeni

Cok teşekkür ederim seninde hayirli haberni bekliyorum insaallah kolaylikla alirsin kucagina. Cok fazla yoruldum ama evet gerçekten degdi elhamdülillah gercekten pembis bi kizim oldu​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Büyük cesaret gerçekten hayırlı olsun…

1 Beğeni

Elhamdülillah bazen güvenmemek en dogrusu oluyor…

1 Beğeni