Bu ay doğum yapanları görelim

Eeee canlar kimler doğum yaptı nasıl geçti prens, prenses ve ikiz bebislerimiz nasıl sizler nasılsınız bu konu altında toplanalim bakalım doğum yapmayanlara da motel olsun

season 2 birth GIF by truTV’s Adam Ruins Everything

2 Beğeni

Evet Talha Suphi mizi kucağımıza aldık çok şükür :blue_heart:

7 Beğeni

Bayram :candy::candy::candy::candy: @Elif53

4 Beğeni

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah lohusalığın hayırlı olsun canım benim 🫶🏼:smiling_face_with_three_hearts:

Seninde gözün aydın canım benim Allah analı babalı büyütsün inşallah lohusalığın hayırlı olsun inşallah :palms_up_together:t3::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Canım maşallah Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin :rose:

1 Beğeni

Vallahi tam bayram şekeri :blue_heart: Neşe oldu bize

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim… Allah razı olsun :revolving_hearts:

1 Beğeni

Amin insal canım​:blue_heart::revolving_hearts:

1 Beğeni

Hemde nasıl

1 Beğeni

Hayırlı olsun :heart:Vallah kaç gündür bakıyordum bu kadın doğum yaptimi noldu diye yeni gördüm gözün aydın olsun

AA sendemi doğum yaptın hayırlı olsun :smiling_face:hayırlı olsun cnm hangi hastanede yaptın doğumu rabbim sağlı cakla büyütmeyi nasip etsin

1 Beğeni

Pamukkale üniversitesinde

1 Beğeni

@AcizBirKul bir kisi daha doğum yaptı listeden eksiliyoruz

1 Beğeni

Elhamdülillah ben de bayram şekerimi kucağıma aldım :palms_up_together:t2::candy::candy::candy::candy:Rabbim geride kalanlara hayırlısıyla kolaylığıyla sağlığıyla kucağımıza almayı nasip etsin :palms_up_together:t2::heart:

4 Beğeni

Aminnnnn aminnnn bana da dua edin ben de sağlıkla kolaylıkla dogurayim

2 Beğeni

Şimdiye kadar bi korkum yoktu 3 doğum yapmış biri olarak, doğum yapacaklara cesaret verirdim ama nedense bu aralar korkuyorum

1 Beğeni

Korkma Allah’ın izniyle sende sağ salim kucağına alırsın