Bu Ay Bebeğinize Hangi Kitapları Okudunuz ? 📚

Demin tepkinin büyük olmasındako sebep buymuş desene :face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

Hiç alakası yok. Ben insanların fikirlerini Allah kelamı gibi dikte etmesine kızıyorum. Herkes fikir sunabilir, yöntemi farklıdır ama kimse kimseyi yargılayıp, peşin hükümlü olmamalı. Yoksa herkesin kendi bebesi. Ayrıca okumak iyidir hem de her türlüsünü.

1 Beğeni

Bencede tercih meselesi kimi okumak ister kimi okumaz. Bende masal falan anlatmayı seviyorum ya :smiling_face:taraftarıyım da bencede okunmalı:tulip:

2 Beğeni

Ayyy görünce bile içim açılıyor :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

Yap liste bebeğim, senin tecrübene sonsuz inanıyorum :blush::heart:

1 Beğeni

Çok doğru dedin abla :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

2 Beğeni

Captain America Lol GIF by mtv

Kız Allah seni ne yapmasın :grin:

1 Beğeni

Sen de hep gül :grin::heart_eyes:

1 Beğeni

Okuduklarım ve hepinizin düşüncesi ayrıca üzdü. Böyle düşünmeniz ne kadar üzücü . Zikirlerin kuranın annen rahmindeki bebeğin gelişimine ne kadar faydası vardır keşke bilseydiniz. Neyse herkez istediğini okumakta özgür kimse ye nasihat fikirde verilmiyoe bu devirde az dinle ilgili bi nasihat versek herkez kaplan kesiliyor.

3 Beğeni

Anne karnındaki bebek fıtratı gereği kuran onun gıdasıdır ama doğup büyümeden normal masalların bi faydası olucağını düşünmüyorum açıkça belirttim. Sert bi tavrımda yoktu hanfendi. Tabiki masalda okunur ama bebek olarak anlıcağını sanmıyorm

1 Beğeni

Herkes fikrini sundu artık uzatmayalım

1 gönderi yeni bir konuya bölündü: Anne karnındaki bebeğe müzik ve kitap önerisi

Yaaa bende sadece 2 tane var

3 Beğeni

Çok güzellermiş kız bunlar, ooohhh bolca güzel dinlemeler yapsın hikayelerle :heart_eyes:

1 Beğeni

Bunların içinde boyama kesme eslestirme etkinlikleride var artik onlarda buyuyunce :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

2 gönderi yeni bir konuya bölündü: Bebekte yabancı dil eğitimi

Buda yalnış bir düşünce canım öyle deme.

Anlamak değil sadece kurani kerimi okuyunca şeytan bebeğe yaklaşmaz.(arkadaşımız o yüzden tavsiye etdi)

Çocuk kitapları okumak ise onun zihnini güçlendirir.

Belkide bilgisi yoktur bu kitaplarında bebeğe gelisiki icin faydalı olduğundan.

İkisinide okumak güzel bence.

Ben cesura kitapda okuyorum.

Kurani kerimi okuya bilen biri olarak okumayıp sadece Telefondan kurani kerimide dinletiyorum.

Kucağımdan bırakırsam agliyor diye kendim okuyamıyorum.

1 Beğeni

Güzelim seni anlıyoruz ,kurani kerimde okunmalı tabi ama bu annelerin tercihi,bende hamileykende dinletdim ayetleri şimdide aklıma geldikçe dinletiyorum. Bunlar şeytandan kötü şeylerden korur bebeği.

Fakat sen bu kitaplardan bebek bişey anlamaz dedin diye arkadaşlar tepki verdi.

Anlamaz diye bişey yokki,bu kitaplar bebeğin zihnini güçlendiriyor.:heart:okunmalı.

1 Beğeni

Bebeği erkek olan anne yusuf suresini kız olan anne meryem suresini dinletiyor canım .ben yusuf suresini dinletiyorum​:smiling_face:

2 Beğeni

Ama benimkilerin daha cinsiyeti belli degilki canım.

1 Beğeni