Biz bu ay Eylül’le bu kitapları okuduk ve çok keyif aldık
Kuranı kerim oku canım bebek bu kitaplardan bişey anlamaz…
Cocugun gelisimi icin cok güzel kitaplar bir çoçuk gelisimci olarak illerde bende cocuguma böyle kitaplar alirim insallah illerde
Bence yanlış düşünüyorsunuz herkesin çocuk geliştirme yöntemi farklı siz Kur’an’ı Kerim okuyabilirsiniz bu kitaplar çocuğun gelişimi için önemli zihinsel gelişim için emin olun ilerde çok faydası olacaktır Kur’an’ı Kerim de tabikide her çocuk dinlemeli o da dinen ama herkesin kendi kararı
Tövbe yarabbim ya. Her yerde illaki yapılan güzel şeye dinen bir cevabınız var. Her zaman size göre olmayan uygun değil. Gerçekten aklım almıyor. Siz öyle yetiştirin çocuğunuzu hanımefendi. Ahiret kadar bu dünyadaki bilişsel gelişimi de önemli.
Konuyu açarken sen aklıma geldin desem inanır mısın, işine yarar diye düşündüm Beğenmene sevindim Her ay okuduğumuz kitapları paylaşacağım
Bebek Kur’an’ı Kerim’i anne karnında öğrenerek mi doğuyor ? Ya da vahiy mi iniyor ? Herkes bebeğini kendi istediği şekilde büyütebilir ve bilişsel gelişim için önemli aktiviteler bunlar. Din görecelidir, herkesin dini kendinedir. Herkesin bebeğinin zihni, yetiştirildiği yere göre şekillenir. Bebek bu kitaplardan bir şey anlamaz diyerek bir genelleme yapmanız doğru değil. Onun yerine ‘Ben bu kitaplardan ziyade şöyle kitapları öneriyorum’ diyerek siz de önerdiğiniz dinî çocuk kitaplarını paylaşsaydınız belki bizlere de farklı bir fikir olabilirdi
Ben de başlık sayesinde okumak için daha çok heveslenmistim heves falan kalmadı ya
Niye bizim hevesimizi kırıyorsunuz ki
Hadı sarılalım babacığım ve ayak izi partisi kitabını merak etdim şimdi
Çok güzeller, tavsiye ederim
Yaa çok sevindim paylaşın bol bol hepsini inceleyeceğim hemen kaydetim
Paylaşacağım
Bikere sunu unutma guzelim peygamber efendimize gelen ilk ayet ne ikra yani manasi oku. Peygamberimiz bizi yoneltiyo o da Ahiretini kazanmak guzel ama dunya hayatini da birakma.
İşteyken ben ben sana güzel güzel listeler yapacağım dostum @NURAN
bunlar çok güzel gülümm
Kesinlikle hepsi harika. Mesleğim çocuk kitapları editörlüğü olunca biraz fazla haşır neşir oluyorum kitaplarla