Bu akşam ne pişirelim?

Evett salçasız diye yaptım bende midem rahatsız bu günlerde :blush:

2 Beğeni

Sulu köfte tel şehriyeli bulgur pilavı tarhana çorbası havuç tarator yaptım yanına da ayran ya da meyve suyu (canı çeken olursa özür dilerim birinin canı çeker diye atamıyorum ama bazen gerçekten ne yapacağım diye düşünmekten gün bitiyor yapmaktan çok düşünmek yoruyor zaman alıyor bir günlük menü hiç de fena olmuyor bazen buraya bakıyorum ve buradan seçiyorum ne yapacağımı :sweat_smile::shushing_face:)

3 Beğeni

öğrendiğim iyi oldu ben de yemeklerinde kullanırım hep teşekkür ederim Bilgi için :blush::rose:

2 Beğeni

kayseri mantisi

turşu

5 Beğeni

Ben bugün patlıcan kebabı yaptım yanına da tarhana çorbası yapacam :blossom:

4 Beğeni

Ben kelem dolması yaptım.

2 Beğeni

@Didem.Nursema bak yeni salçasız yemek geldi

1 Beğeni

Takip ediyorum sürekli malzeme tamamlandı yapıcam :two_hearts:

1 Beğeni

Ay benimde çekti bende yapayım :smiling_face:

2 Beğeni

Sulu köfte var akşama :orange_heart:

2 Beğeni

Dünden domates çorbası pirinç pilavı var yanına şeker fasulye yapacağım inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Karniyarik,pilav yayla corbasi

2 Beğeni

@Hava @Hasen ellerinize sağlık​:yum::drooling_face:

2 Beğeni

Eşim islim kebabı istedi ama patlıcanı bebek patlıcan almış minnacık kurdanla tutturmayi bırak birbirine bile birleşmiyor ikisini birleştiren olmuyor oldu mu sana yayvan tepsi kebabı :joy:

2 Beğeni

Ev hanımı spesiali bir şeyler ters gidince onu da değerlendirmek ne yapalım :woman_shrugging:t2: menüde yalancı islim kebabı mantar çorbası bulgur pilavı salata :joy:

1 Beğeni

En güzeli boşverin karnımız doysun da :joy:

1 Beğeni

Tarhana çorbası

Pirinç pilavı ve sebzeli bulgur pilavi(benim için)

Fırında soslu kanat

Cacık

Sütlaç ve tuzlu kurabiye :hugs:

2 Beğeni

Annem o bebek patlıcandan turşu yapıyor çok güzel oluyor

2 Beğeni

Evet geçen zaman ben de yaptım iple sarma yöntemi ile başka türlü yapılıyor mu bilmiyorum ama daha hiç açıp yemedim​:joy:

1 Beğeni

Ellerine sağlık hamarat arkadaşım

1 Beğeni