Bu akşam ne pişirelim?

Benim bulgur pilavı ile patlıcan vardı.

2 Beğeni

Ne demezsin :rofl::joy:

1 Beğeni

Cennet çorbası ve ıspanak kavurması vardı bizde de :blush:

3 Beğeni

Sebzeli tavuklu tepsi kebabı yaptim yaninada bol yeşillikli salata ve ayran bugünkü menüm

2 Beğeni

Cennet çorbası nasıl?

1 Beğeni

Kızz hamarat nasıl yaptın

1 Beğeni

Sebzeler vardi bozulmasin dedim yanina hastaneden donerken tavuk göğüs aldim hepsini küp küp dogradim karistirdim tepsiye yerlestirdim uzerine salçalı su attim firina 200 °C firin 1,5 saat pişti basit ugasmadim dunden pilavda vardi misss oldu

4 Beğeni

Eline sağlık

1 Beğeni

İnşallah hayırlısı ile :smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:t2: canım benim

1 Beğeni

Sağol canım​:rofl:

1 Beğeni
  • 2 yemek kaşığı tereyağı eritip
  • 3 yemek kaşığı mısır unu ile kavuruyoruz
  • 1 adet soğan
  • 1 adet patates
  • Tuz
  • Karabiber
  • 7 su bardağı sıcak su Güzel farklı bir tarif denemenizi öneririm :star_struck:
2 Beğeni

Her hafta pazar alışverişi günü yaptığım yemek :joy::joy:

Her pazar alışverişinden sonra eşime sorarım bu akşam sence ne var diye. Milli yemeğimiz der hep :partying_face::joy::rofl::rofl:

3 Beğeni

@Didem.Nursema bak salçasız yemek

3 Beğeni

Özendik yarın da bi yapıcaz

1 Beğeni

Ellerinize sağlık bir tek mısır unu eksik. En son blendırdan mı geçiyor

2 Beğeni

Yapın kız, yerken de beni çınlatın :rofl:

1 Beğeni

Ama cok pratik cocuklarda cok seviyoruz arada babamiza yaptırıyoruz gerci herseyi doğrayan benim ama olsun :joy::joy::joy::hugs::hugs::hugs:

1 Beğeni

Teşekkür ederim deneyeceğim

1 Beğeni

Zerdaçali çok kullanıyordum çok seviyordum ama internetten baktığımda gebelere kesinlikle önerilmiyor bilginiz olsun

1 Beğeni

Doktora danışılıp kullanılabilir. Düşük riski ya da erken doğum riski olmadığı sürece eser miktarda yemeklerin içinde kullanılabilir. Ben doktoruma danışarak kullanmıştım. Çok sık kullanılmamalı. Hamileliklerimde doktor tavsiyesiyle hep kullandım, zerdeçaldan kaynaklı bir problem yaşamadım :blush:

2 Beğeni