Merhabalar. 5+0 beta 3bin de kese görünmedi dış gebe dediler. 5+3 te yatış için hastaneye gittiğimde kese gözüktü. Bir gün sonra kanamam oldu kese bozuk gözüküyor 3 gün sonra kontrole gel denildi. Bugün 2. Gün kanamam devam ediyor. Bu durumu yaşayan var mı bilgi verir misiniz. Bozuk kese ne oluyo kesin olarak düşükle mi sonuçlanır
Bnm de kese vardi bebek yok bos kese dediler dusuk riskim vardi kanam vardi ben 8.ci haftaya kadar bekledim inşallah kotu sonuc almazsin cnm bnm duam seninle
Teşekkür ederim . Sizin durumunuz nedir şuan
Yani ilk 3 ay hep yerdeyim günde 3 kere igne ypiyordum suan 35+3 um kizimi bekliyorum
Çok geçmiş olsun. İnşaallah sağlıkla kucağına alırsın
Benimde oyleydi duzensiz kese cok az lekelenmem olmustu hemen acile gidip progestan istemistim acil doktoru yazmisti kanamam yoktu fakat bi onceki de dusuk oldugu icin bozuk kese dusuk riski olabilir demek 12. Haftaya kadar cok dikkat etmen gerek kalkma acil ihtiyaclarin disinda agir kaldirma duzelir kese dikkat edersen toparliyor kese kendini su an 27+5teyim Rabbim hayirla hepimizi sona ulastirsin
Ayrica alttan muayene yaptirma karindan 8.haftaya kadar buyumesini bekle en ufak riskli bile olsabu tur durumlari engelle
Teşekkürler sende inşallah
Çol teşekkür ederim. Bi nebze olsun umut oldu. 5 haftalık olduğu için ilaç vermediler almalımıyım
Tabi ki hic ihmal etmeyin progestan fitil alin isteyin yazsinlar vajinadan iceriye gonderin hatta dokturunuzla konusun fitilin sayisini arttirada bilir benim doktorum oyle yapti 4 tane kullaniyodum 2 si gunduz 8 saat ara ile diger ikisi de beraber gece 12 de
Tabi ki hic ihmal etmeyin en kisa surede alin
Bu progestan kanamanizi keser cabuk etki gosterir kesenin tutunmasini saglar doktorlar sagliksiz gebelik olursa zaten duser diye cok ustunde durmayabiliyorlar devlette ozelde doktor ilgileniyor tutunmasi icin 4 tane verdi bana evet dusuk olursa olur ama bizde tedbirimizi almakla mukellefiz Rabbimizden gelen bas gos ustune 12 haftaya kadar iliskiye ara verin tutunsun sonrasi rahat inanin ama biraz uzerine dusmek gerekiyor bende yatarak gecirdim o evreyi donusu guzel olunca insanin gozune gelmiyor Rabbim hayirla kucaginiza almayi nasip etsin akliniza takilan olursa her zaman sorabilirsiniz Allah onu koruycak insallah kalbinizi ferah tutun
Bnde kulandim benimki igneydi ve cok agirdi gunde 3 kere vurdum ayriyeten hap ve fitilde kulandim
Doktorum 3 gün sonra kontrole gelmemi o zamana kadar ilaç vermeyeceğini söyledi. Şimdi gidip ilaç istemli miyim. Gidince muayene etmek isteyecekler
Kanama varsa git sakin agir birsey kldrma kendini de yorma
Bak canim siddetli bi kasik agrisi olursa zaten düşük yaparsin onu da anlarsin kan pihtisi gelir beraberinde onun disinda olan bu kanama lekelenme durumların icin tabi ki progestan kullanmani tavsiye ederim tutmasini bi an evvel sağlayacaktır muayene olmak karindan olmak istiyorum sadece dersen kimse zorla yapamaz alttan alttan yaptirirsan düşme ihtimali olabilir ben yaptirmadim canim tercih senin artik
Kese ve bebek kalp atimi 8.haftada karindan net duyuluyor genelde o yuzden o haftyi beklemeni tavsiye ederim asiri kanama asiri agrin olmazsa tabi zaten bunlar olursa hic beklememen lazim gidersin hemen
Muhtemelen doktorun 6.haftayi bekliyordur bos veya dis gebelik mi onu teyit etmek istiyor olabilir ama bu 8.haftada netlige ulasir ne oldugunu bilmek alttan bakip 6.haftada bebek icinde olusmus mu onu gormek istiycek ama zaten kese duzensiz ister istemez bi mudahale ile direk bozulma ihtimali var o yuzden diyorum sen bilirsin canim artik bizi de haberdar et durumundan insallah bi sıkıntı olmaz
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz gerçekten. İnşaallah güzel haberler vermek nasip olsun
Canım benim 6 haftada kanamam başladı doktor kesemin her tarafında kanama alanı olduğunu söyledi kese ecis bucus olmuş dedi düşük yapmam için bütün ilaçları kesti ama ben kanama gördüğüm akşam iki tane progestan iğne vurdurdum ve kanamam durdu çok şükür atlattım yerinde olsam başka doktora giderdim