Kizlar daraldim napcagimi sasirdim fikrinizi merak ettim eşimle bı sure ayrıydık kızımı ailemle birlikte büyüdük 1yil 2yasina geldiğinde baristik baristiktan sonra aileme gidemez oldum dediği şey tek gitceksen git çocuğu goturemezsin bı kere tek gittim ailem çok laf söyledi çocuğu nasıl bıraktın onuda getirseydin gormeye felan ondan sonra gitmedim hiç ikinci çocuğumu doğurdum ailem göremediler şimdide çok özledim 1yil oldu sadece telefonda görüyoruz az önce annem baya bı ağladı torunlarımı goremiyom diye bende çocukları bırakıp tek gitmek istemiyorum arada kaldım eşime birşey desem boşan çocukları bırak bakarım ben diyo küçük çocuğa sebep susuyorum napcagimi sasirdim boşanma sebebi olurmu bu
Şunuda soyleyim kaynanamlarla aynı binada oturuyoruz her gün birlikteyiz
Aramızda avukat olan var mı acaba?
İntagram da burcu Karataş Metin var avukat takip edersen canım bosanma sebebi bu ve ayrıca çocukları alamaz öyle diyenlere korkup boşanmak zorunda olup vazgeçmeyin diyor alamazlar çocukla tehdit edilmeyin diyor ara ara sürekli böyle konuşmaları var takip et istersen sende kayinvalidenle görüşme ozaman o ailenle gorusmuyorsa çok pişman olursun yine herzaman onlar yanında olacak senin çocuklarını onlarda göremez öyleyse
Esinizinin böyle bı haki yok kanunen de dede anne annenin görme hakkı var polisle bile gorebiler kesinlikle kendi aileni eşin için hiç etme birşey olsa gidicek kapın ailen o ailesiyle gorusyo torunlarini göre biliyor ailesi böyle bı hakkı kimse elninden almaz kusura bakmasın öyle bı hayat yok ne olursa olsun torunlarını görmeye haklari var lütfen kendine çocuklarına yazık etme böyle bı eşle ömrünü çürütme
Çocuklar küçük yanimada alamam bosandigimda babası bakcak ama korkuyorum özlerim yanlış karar verirsem diye
Eşinle paylasmamn gerekiyor annemle babaimin kanunen bile haki var polisle bile göre bilirler o haki elinden alma yuvamizinda yıkılmasını istemiyorum sende istemiyorsan ortak bı yol bulalim diye
Konuştum bosanabilirsin diyo
Çocukların yaşı küçük hukuken alamaz .ama zoraki güçle zorla alırsa bilemem . Eşini söyleme ara goruntulu annene göster bebekleri .eşinde gidemezsin dediği zaman senide ozman senin ailende görmesin benim ailemde görmesin diye tepki ver . Annengile sinirini çocukları göstermeyerek alıyor demek ki .yarın birgün ayrılırsaniz demek ki tavrı bu sanada gostermez .o sebeble ayrılmayı düşünme ama ailenide torunlarıa hasret bırakma.
Görüntülü gösteriyorum ama annem artık bunla yetinemiyo niye göremiyorum böyle görmekle olurmu diyo
İşini zor Allah yardimcin olsun .
Ay eşinin gırtlagını sıkmak istedim allah yardimcin olsun sabır versin boyle davranirken video cekip mahkemede suncan haberlere vercen yakinina ne senij ne cocuklarin gelemicek sabah sabah okuyunca sinirlerim zipladi moralim bozuldu