Bosaniyorum yardim edin lutfenn

Gorumcem kaynanam yuzunden kocamla bosaniyoruz gorumcem ve kaynanam beni dövdü olay yasadik esim arkamda durmadi asla hak etmissin dedi suan anasinin evinde toplanti yapiyolar cocugumuz var elimden alirlar diye cok korkuyorum cok yalanci ve vicdansiz insanlar dovulurken ses kayitlari aldim polise sikayet ettim polisler geldi esimde cek sikayetini dedi kaynimda bosanmak istiyorsan sikayet et dedi mecbur cektim gorumceme rahatsizligimi guzelce soyledim diye kardesime anneme anlaticam uyaricam dedi anasiyla kardeslerini ustume saldi yardim edin esim bosucak beni

Allah bir kuşun bile yuvasının yıkılmasına izin vermesin ev üstünde değilseniz kendi evinizden çıkmayın çocuğunuz için evliliğinize karşılıklı bir şans verin. Eşinizle konuşun allah yardımcınız olsun

Ev kaynanamin üstüne aile binasi burasi cok yiprandim azicik anlayis bekledim yillarca benimde sabir noktam oldu ama hak etmedim bosansam cok agir bi surec olucak esim kafaya koydu daha bisey söylemedi ama hissediyorum daha duramam ki bende burada ailes asla huzur vermz

Hangi sebepten dövdüler yada durum buralara kadar geldi? Tabi sebep herne olursa olsun şiddet olmamalı ama bunlar cümbür cemaat sana ne olduda yüklendiler iş buraya geldi merak ettim. Boşanmak kolay değil iki tarafta anlaşması gerekiyor hemen boşanılmaz ama dayak yediğin yerdede neblm durulurmu ve keşke şikayetinizi çekmeseydiniz bu mahkemede sizin yararınıza olurdu. Hakkınızda hayırlısı

1 Beğeni

Esim suan benimle hiç konusmuyor gorumcem ruh hastasi ilac alan bir kadin bunca sene iyi sabrettim sadece rahatsizligimi dile getirdim diye demedigini birakmadi bende haliyle onun oyununa geldim zaten kaynanamla beni hic istemediler o kadar iyi davrandim affettim ama esim cok yaniltti beni benimle asla konusmuyor yataklari ayırdı

Boşayacak beni bile demeniz kendinize ne değer verdiğinizi gösteriyor. Bana göre bir kadın bir anne güçlü olmalı. Haklı iseniz göğsünüzü gere gere bunu savunmaktan vazgeçmeyin. Öz güvensizlik ve korku sizi bağımlı yapar. Bu kötü muameleye siz maruz kalıyorsanız siz boşayacaksınız.

6 Beğeni

Ay bosarsa bosasin ne bu korku ? Cocugunu senden alamazlar devlet direk sana verir bebegini bosasin ailen sahip cikmiyormu sana dovmek nedir ben olsam gozum biseyi gormez bende dovmeye calisirdim bu kadar ezik olma ezdirme kendini esin haketmissin demis yani senin kararin ama ben asla bu lafi yemem

1 Beğeni

Kesinlikle haklisin

Çok zor geçen bir evlilik anladığım kadarıyla Allah yardımcınız olsun yıllarca emek vermişsiniz uğraşmışsınız birde evladınız var allah bağışlasın. Birde sonrası daha ağır zor süreçler diyorsunuz bence iyi düşünün tamam yaşananlar kolay değil ama ilerisi de var sonrası var üzüleceğiniz bir karar vermeyin bu ara eşiniz dolduruşa gelmiş siz sakinliğinizi koruyun umarım herşey yoluna girer.

Bu kadar kaosun olduğu bir ailede çocuk büyütmek o çocuğa yapılan en büyük kötülüktür. Çocuğunuzu elinizde tutmanın ve bu insanlardan kurtulmanın hukuki yollarını bulun ve bir an çnce o evden kurtulun. Boşanmamak için bir çaba harcamayın. Böyle bir ailede her gününüz daha da kötüye gidecek. Sonra da psikolojisi bozuk, gelecek neslin zorba kocalarını, ezik kadınlarını, en kötü derecede de katillerini yetiştirmiş olursunuz. Üzerine bilimsel verilerle yumuşak yumuşak, seans havasında saatlerce konuşmak isterim, ama burada kısaca yazmamız gerektiğinde işin en korkunç yönlerini yazıyoruz ki dopru ve yanlış net bir şekilde ayırt edilebilsin.

4 Beğeni

O niye bosuyor sen boşa! Sana böyle saygısızlık yapılmasini göz ardi etme. Böyle bir ailede cocuk yetiştirmek bilmiyorum o cocuga yapacagin büyük bir kötülük.

Bende doğumdan sonra eşimin nasıl anneci be aileci olduğunun farkına daha çok vardim ve çok konuda uyuşmadgmzi bu bile beni boşanma konusunda duşundururken seni savunmayan biriyle yanında durmayan biriye daha fazla taviz verme bence

2 Beğeni

Hamile misin peki çocuk için kaynanan yüzünü güldürme Yuva kolay korulmaz o fırsattı verme onlara

Çaresizlikten sanırım kocandan ayrılmak istemiyorsun. Gidecek yerin var ama yok gibi cok vicdansız insanlara denk gelmişsiniz Allah yardımcınız olsun çok çok üzüldüm

1 Beğeni

Bir avukat bul, sana çocuğunun senden alınamayacağı konusunda bilgi versin. Ayrıca senin annen baban yok mu? Ailen nerede? Boşanma da öyle kolay olan bir şey değil. İstesen o adamı süründürürsün. O Bi kere sana el kaldırılmasına tepki vermeyerek adam olmadığını ortaya koyuyor. Kusura bakma ben de bir kadınım ve burada senin tarafında olucam elbet. Daha çok şey söylerim de neyse. Kocanı en iyi sen tanırsın. Ama ben olsam hodri meydan derdim. Dağıtırdım ortalığı. Umurumda da olmazdı hiçbir şey. Yine de buradaki yorumlara bakma. Benim yorumuma bile. Aileni ve ailenin içini en iyi sen bilirsin. Ama öyle bir karar al ki ne şiş yansın ne kebap. Kocanı seviyorsan mücadele et. Ama kendini ezdirme.

Durumunuz nasıl oldu zaten kaynana ve görümce yaptığı büyük haksızlık ama eşini doldurmuşta olabilir ler Allah kimsenin yuvasını yıkmasın iyimisiniz şuN

Seni döven ve buna ses çıkarmayan bi eş ile evli olmak başı başına bir felaket. Durman hata senin onu boşaman lazım peşinde koşup beni boşama dersen yarın bu güçsüzlüğünü fırsat bilip daha fazlasını yapacaklar.Dişli olup asıl ben sizin gibi şiddet uygulayan cahil insanlarla daha fazla aynı çatı altında kalmam diyip çocuğunu da alıp gitmen lazım. Bunu kendin için değil çocuğunun iyiliği için yapman lazım. Şiddet uygulayan bi aileyle büyümesi çocuğun psikolojisini bozacaktır. Kendine saygın olsun önce sana bunu elalemin kızı annesi ne hakla yapabilir? İyi düşün.

1 Beğeni

Guclu olmakta kolay degil maddi durumlar vs bazi seyler var duzenimin bozulmasinida istemiyorum cocugum babasiz buyusun istemiyorum o kadar kotuyum ki

Hala bir umit bekliyorum benimle konussun diye ama yok 4 gun oldu ben ailemin yanina gittim duramadim o evde onlarin varligi bile orda beni rahatsız etti ama korkuyorum esim ailesinin doldusuruyla beni bosucak diye

Abimin yanina geldim o da evli ne kadar bu insanlarin evinde siginicam herkesin duzeni var esimde bunu bilip bana dedi zaten sen sefalet cek birazda aklin basina gelsin dedi o kadar caresizimki dunyam basima yikildi

Ben ailemin yanina gittim ama siginma gibi elimde cocuk çok çok zor inan depresyona girdim