Boş keseden sonra

Merhaba iyi akşamlar 13 gün önce boş gebelikten dolayı kürtaj oldum 7 haftalıkken kese küçülmüştü aldırmak zorunda kaldık birkaç sorum olacaktı size 1= bundan sonra nelere dikkat etmem lazım 2= folik asidi kullanmaya devam ediyorum hamileliğim boyunca 7 haftada kullandım 2 kutu bitti devam etmem gerekirmi 3= tekrardan bebek istiyorum ama korkuyorumda tekrar aynı şeyleri yaşarım diye 4= boş gebelikten sonra tekrar aynı şeyi yaşayan varmı 5= bana neler önerir siniz Şimdiden teşekkür ederim :smiling_face:

Cok geçmiş olsun ayni seyleri Eylül ayinda yaşadım bebekde kalpde yoktu kese bozuklugu sebebiyle evde dusuk yaptim parca kalinca kurtaj oldum, ilk adetten sonra korunmayı bıraktım bir ay sonra adet olmustum folik kullandım Aralık ayında tekrar hamile kaldim suan hersey normal ilerliyor. Ilk gebeliklerde sağlıksız olmasını normal karşılıyorlar ilk gebeliginiz mi benimde ilkti :pray:t2:

1 Beğeni

Bana da cevap verir misiniz Selam hamis anneler bebk isteyenler 3 aylik evliyim 15 ocak normal de adet gunumdu 14 ocakta baslayan lekelenmem 18 ocak aksamina adet oldum fakat o gun de test yaptim pozitif ciktim 20 ocakta kan verdim 57 cikti ozele doktora gttm eger degerin 2 kati artarsa guzel artmayip duserss kimyasal gebeliktir dddi 22 ocakta bidaha verdim 147 oldu guzel artmis dedi hatta hamilelikte 2 folik asit verdi taa ki 27 ocakta degerim 52 ye dustu bana da hani duserse boyle olur dedigi icin gitmedim ama olaydan sonra leke gibi gelen kan bitmedi devlet kadin doguma gittim 13 subatta sivi goruluyor ya yumurtlama yada dis gebeliktir dedi bunu anlamak icin beta diğerine bakicaz neyse orda baktilar 52 cikti dusmemis hicbir sekilde bana 2 gunde bir kan ver yalniz ilk ozel de verdigim ocin oranin lab degerlerine gore bakicaz dedi referqns farkliligi varmis 15 subatta verdim 73 cikti 17 subatta verdim 90a cikmis nedir bu ilk kez yasiyorum konu ile alakali lutfen yardimci olur musunuz

İkinci gebeliğimdi 9 yaşında bir kızım var :smiling_face: kürtajdan slnra5 kanamanız ne kadar sürdü peki 13 gün oldu kahverengi lekelenme şeklinde devam ediyorda

Canım seni anlıyorum ama kızlar bilerek yazmıyor diye düşünme sakın kimse ne diyeceğini bilmiyor durumun karışık ne söylesek yalan olur en iyisi doktorun dediğini takip et rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin

1 Beğeni

Suan varla yok arasi leke geliyor yarin gideceğim doktora …

2 Beğeni

Evet canm basima ilk kez geldiği icin yarin gidcm bakalm

2 Beğeni