Bos gebelikmi sizce

Arkadaslar anlayan varsa bakabilirmi sizce bos gebelikmi

Referans araligin yuksek ultrosandan bakilman gerek kese gozuktu mu gebelik var

1 Beğeni

29 ocakta gitmistim kese gorunmustu beni korkutan 26 ocakta 700 beta 1 hafta sonra nasil 1400 cikar o zaman kese nasil gorundu varya cok korkuyorum

Zaten hamilelikte beta gün geçtikçe artıyor diye biliyorum

Beta hcg artması saglıklı gebelık oldugu anlamına gelir zaten ama bos gebelık oldugunu öğrenmek için ultrason ile bakılmalı güzel düşünün güxel olsun buna takılmayın hayırlı olsun sonuc olarak hamilesiniz

Ya onunde ki büyüktür işaretinin bi anlami varmi acaba belki makina o buyukluge kadar olcmus olabilirmi cunku benim kesem olusmustu

Bir sıkıntı olsa bile dediğim gibi ultrasonla bakılıp kesenın içinde bebeğin gözükmesi lazım olduğu seviyede çıkar sınırı yok makinanın beta hcg o kadar suanda oyle gozukmus

Baska bi yere attim sonucun 1400 degil ondan daha büyüktür isareti var yazmislar ınsallah da oyledir insallah saglikli bi gebeliktir suan cok uzuldum biran once kontrole gitsem bari

Lutfen sakin olun, endiselenmeyin. Gebelik var ise gunden gune beta hcg nin artmasi beklenir. >1425 yaklasik 6 haftalik gebelik olduğunu gosterir. Aksine değer düşmesi tehlikelidir​:blush:

Bence kendinizi olmusuza alıştırmayın bir de ultrason ile bakılması lazım umarım güzel haberler alırsınız gebeliğiniz hayırlı olsun :bouquet:

1 Beğeni

Cok tesekkur ederim erken menopoza girmistim 2.5 sene sonra gelen mucize insallah hersey yolundadir

Buyuktur o sareti 1400 üstü demek canim betan iyi bence

Gebelik var bı doktor tarafından kontrol edilmeli sağlıksız gebelikte Beta HCG değeri düşer burda yukselme var kese görüldü ise bir dahaki sefere embriyo da gözükür canım