Boş gebelik

8 hafts 5 günlük gebeyim. 6 haftasında ilk muayeneye gittiğimde doktor embriyonun olduğunu ama kalp atışlnı göremedğini söylemişdi. Bugün başqa doktora gittim. Bana kesenin boş olduğunu boş gebelik olduğunu söyledi. Ama ultrasyonda bakan doktor embriyonun olduğunu ama gelişimi durduğunu söyledi. Bizim bi akrabamızda 3 ayına kadar embriyon çok küçüktü çizik gibi görünüyordu 3 ayından sonra kendini göstermişdi. Yarın tam emin olmak işin doplere giricem. Başına böyle bişey gelen varmı? Hamilelik belirtilerim var ama neden böyle oldu anlayamadım

Bu 6 haftalık ultrasyon resmi

Benim ilk embriyo gözükmüyodu sonra oluştu büyüdü ama 7 haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendim. Gelişimi durmuştu. Kürtaj oldum ama inşallah senin öyle olmaz

1 Beğeni

Boş gebelikte embriyo oluşmaz ki kesenin içi boş olur ben 9. Haftaya kadarda bekledim ilk gebeliğim embriyo oluşmadı sonrada kürtaj oldum nasip degilsede üzülmeyin Allahın izni ile tekrar olur inşalah

Ben de kalp atışını dinlemeye gittiğimde boş gebeliktendi sonra beni kürtaja gönderdiler ama orada başka bir doktor tekrardan aldı muayene etti ve dedi ki kesenin büyüğü 25 milim olana kadar bekleyeceğim takip edeceğim dedi eğer gelişme yoksa boş gebelik olup kürtajla alacağız dediler ama ben nasip olmadı düşük yaptım başka doktorlara gitmeni tavsiye ederim