Merak ettim eltinizin nasıl oldu
Eltilerimin ikisi de düşük yaptı biri zaten ikinci gebeliğiydi yedi ay önce doğum yapmıştı diğeri de düğünden hemen sonra hamile kaldı iki aylığa yakındı düşük yaptı
Hımm ssğlıksızsa zaten düşüyor
Evet öyleydi küçük eltim pek istemiyordu dikkat etmiyordu bebek gelişmiyor dediler iğne verdiler az biraz kanaması vardı tehlikesi var dediler o gün kullanamadı gerekiyordu bize sonradan söyledi sonrasında kullanması gerektiğini ertesi güne düşürdü büyük eltimde bir anda oldu şok olduk bizde ama rüyamda görmüştüm ikisinin de düşük yapacağıni okudum da ama düşük yaptılar ![]()
Hım ben bu sefer rüyamda kız bebek görmüştüm bth güzel geldi dedim bu sefer oldu ama kanama olunca yıkılmadm değil bakalım nasip zorlamıycam artık
Hayırlısı olsun canım senin için stres yapma kendini rahatlatmaya çalış folik ait alıyorsan devam et hiç aksatma eğer kanaman çoğalırsa pıhtı şeklinde dahi görürsen mutlaka git
Tamam canım
İlk 5. Haftada yerleşme kanaması oldu 1 gün surdu sonra 12. Haftaya gelmiştim hala olmuştu hatta 5 gün devam etti
şuan 13+2 yim yine gelebilir gözü ile bakıyorum inşallah gelmez ben de çok korkmuştum ama bebekte ve kesede bir şey çıkmayınca normal dediler sadece dikkat ediyorum bir de iğne vermişlerdi o bitti haftaya kontrolüm var bakalım ne diyecekler
Benmde yerleşme kanamam oldu keseyi küçük görüdükten sonra başladı kahve akıntılar şmdide kan geliyo ama adet kanamasından az aktif bi kanama yok sikndkçe geliyor bakalım hafataya inşallah bebeğim gözkür mutlu bi habere çok ihtiyacım var
Rabbim yardımcın olsun ![]()
dualarım seninle
Allah razı olsun canım![]()
Canım merhaba nasıl oldun hastaneye gittin mi
Merhaba canım iyi değilim çok sancı çekiyorum iki gündür hastaneye de gidemedm zaten düşük yapıyorum bnce kanamam var salı gidecem ama ![]()
Kanaman nasıl kırmızı mı acile niye gitmiyorsun bakıyorlar
Pıhtıda geldi kndiliğinden düşer yaaa diğeri öle oldu ne blim gitmedim ama sancım fazla parol içiyorum
Keşke gitseydin
biliyorum o duyguyu ben de evde kendim düşürdüm ilkini
Bnde bunda umutluydım herkese demedik hem güzeldi kan değerlerim ama olmadı yine ![]()
Baştan asa sağlık kontrolüne gitmek istersen bence aksatma ben düşükten sonra gittim hormon bilmem ne yumurtalık pıhtılaşma hep baktılar bişey çıkmadı 6 ay sonra hamile kaldım Rabbim yardımcın olsun inşallah gönlünce olur
Gidcem bi düşüriyim iyice özel hastaneye gdcem belkide bi şey var
Dualarım seninle bacım ![]()