Sanmıyorum çoktan düşürdüm bile
Belki ıstıra falan vardır. Sürekli düşük yapanlarda ıstıra oluyor. İsterseniz bi ocağa falan gidin.
Ben Konya’da yaşıyorum. Bizim buralarda var ama sizin orayı bilmiyorum. Çok insana faydası olduğunu duydum. Hatta bizim ailenin kadınlarında da var. Belki bende de olabilir ama bilmiyorum.
Merhaba 6+4 haftalığım kese var yani geçen haftaya göre kese büyümüş ama hala bebek görünmüyor doktor haftaya gel dedi bir karartı var ama emin değilim dedi sanırım geç dölllenme olduğu için
Evet geç döllenmeden dolayı olabilir. Haftaya gittiğinde görürsün inşallah. Aramıza hoş geldin ![]()
Merhaba @Aysuns hoşgeldiniz ![]()
belki geç döllenmedir
Hoşgeldiniz ![]()
Geç döllenme olabilir. Görüneceğine inanıyorum ![]()
İnşallah çok heyecanlıyım evet Pcos olduğu için bende geç döllenme olduğunu düşünüyorum
Kızlar 5+5 te ultrasyona girdim kese var görünüyor kese boyutu haftayla uyumlu plesanta oluşmaya başlamış fakat bebek hiç bisekilde görünmedi normal mi içime sıkıntı girdi ![]()
![]()
Belki henüz erken olduğu içindir. Bence bir hafta sonra görebilirsin.
- haftadan sonra görünür canım, endişe etme

İnşallah canım ya
Umarim inşallah canım
Hic korkma bende de gorunmedi 6 haftalik gorundu canini hic sıkma
Endişe etme ben de 5. Haftada bebeği görememistim 6+5 de tekrar gittim gittiğimde ise bebek de kalp atışı da vardı hatta kalp atışının yeni yeni oluştuğunu söylemişti ![]()
![]()
Günaydın canım hiç sıkıntı yapma Allah’ın izniyle 6 haftadan sonra görünür biraz bekle 6-7 haftalık olunca gidersin hem kalp atışını da duyabilirsin
sakın sıkma tatlı canını
Benim de 6. Haftada göründü
Ayy inşallah canım ![]()
![]()
Ayy ne güzel inşallah canım benimde öyle olur ![]()