Boğazdaki reflüye ne iyi gelir

İyi aksamlar kızlar hamilelikten dolayı reflü olustu bnde hergün boğazım cok fena yanıyor ne yapsam gecmıyor süt ictim salatalık felan yemek soguk su hicbiri fayda etmiyor her gece aynısınoluyo boğazıma ates düsmüs gibi yanıyor ne yapabilirim aranızda muhakkak vardır bunu yasayan ne yapsam gecer evde

1 Beğeni

Bu saydıklarınız bana iyi geliyordu. Geçmediği yerde de doktorum Rennie vermişti, onu içince rahatlıyordum. Doktorunuza danışarak alabilirsiniz

Maalesef bende hamilelik öncesinden beridir var boğaz reflüsü ve yıllardır çekiyorum, hatta boğaz reflüm başladığı anda halsizlik, üşüme ve sonrasında ağır bir şekilde hasta olma ile devam ediyor sürecim. Doktorunuza söyleyin mide koruyucu kullanın sabahları, size uygun bir koruyucu verecektir. Bir de yemeklerden sonra Gaviscon kullanıyordum ben, hala rahatsızlık başladığında Gaviscon içerim, action yerine normal olanı tercih ederseniz o hamileler için daha uygun, gerçi benim doktorum ilk 3 ay geçince actionda da sorun yok kullanabilirsin demişti, yine doktorunuza danışın. Bunun dışında bir postta tavsiyelerimi yazmıştım, onu bulup sizi etiketleyeyim orada da

2 Beğeni

Renie şurup çok iyi geliyor doktorunuz da yazacaktır

2 Beğeni

İki yastık koyup yatmak iyi geldi mi? Baharstsız ve az yağlı gazsız içecekler tüketmelisiniz

1 Beğeni