Boğazda Hırıltı

Merhaba canlar Cihangir’in boğazında Ara ara hırıltı oluyor ağlarken daha çok fark ediliyor hırıltının burnundan gelmediğine eminim boğazında sanki balgam varmış da atamıyormuş gibi bir hırıltı böyle bir şey sizde de oluyor mu endiş etmeli miyim ayın 18’inde randevumuz var O zamana kadar bekleyeyim mi yoksa daha erken götüreyim mi doktora

2 Beğeni

Bizim en son öyle oldu 2 saatte bir burnunu sf/denizsuyu ile temizle, 2 ml sf ile nebulizatör tut

1 Beğeni

Bir ara Tomris de öyle oldu ama doktor sıkıntılı bir durum olmadığını söyledi. Ben her sabah kalkınca burnunu serum fizyolojik ile yıkıyorum. Eğer artarsa erkenden götür.

1 Beğeni

Boğazı ağrıyor ola bilir balgam toplanmışdır. Ben cesurun burnuna damla ilaç damlatıyorum

Cesurda öskürüyor grip burnu akıyor,salgın var arkadaşım​:person_frowning: geçmiş olsun hepimize.

Bizimde öyle doktora gittik hava verdi + deniz suyuylada burnunu temizliyoruz

Hava veriyoruz evde

Burnunu temizliyorum gunde bir kac defa hatta fazla mı yapıyorum acaba dedigim bile oldu ama gecmedi ara ara geciyor sonra tekrar basliyor anlamadım doktora gidince sorayim bakalim ne diyecek

Kit kullan belki faydasi olur

Ben sununla yapiyorum kitle

ondan sonrada spray sIk

1 Beğeni

Eylül’de de oluyor arada, SF ile temizliyorum burnunu ve geçiyor. Doktorumuz sırtında ve göğsünde hırıltı olmadığı sürece korkmamamızı söyledi

1 Beğeni