Boğazda balgam hissi

Devamlı boğazımda balgam hissi var . Yemek yedikten sonra özellikle daha çok hissediyorum ve kusma hissi geliyor .Yaşayan var mı bu durumu?

Muhtemelen geniz akintisi yasiyosun sen canim hamilelikte olabiliyo bende de olmustu doktorum muayne etmisti geniz akintin var demisti yutkunma istegin oluyo mu surekli

Evet evet yutkunuyirum sürekli . Nasıl geçiyor peki

Valla bende cok sikayetci oldum o durumdan ama malesef bir cozume ulasamamistim dogum yapana kadar gecmedi neyazikki bi ilaci varsada bana verilmemisti bunun icin kulak burun bogaza cikmalisin ama canim

Valla canım hamilelik insanı nelere nelere alistiriyor dmi.?aslında şu dönemde ilaç kullanmak istemiyorum yani bı zararı olur diye .zamanla geçer inşallah diyorum da bazen zorluyor beni özellikle disardayken

Eee butun vucudun degisiyo canim iki kisilik hayat yasamaya basliyosun ama sen doktora cik ona gore yapman gerekeni soylerler ilac vermeyi uygun gormezse vermez zaten ama ben dogum yapana kadar cektim o cileyi seni cok cok iyi analaya biliyorum uyuyamadigim zamanalri biliyorum o yutkunmaktan falan

Evet sanki balgam var gibi o kadar tükürüyorum ki gitmiyor o balgam sürekli bide tükmük yutkunup duruyorum bıktım artık dişimi fırçaladıktan sonrada oluyor o balgam hissi

O yüzden öle uykusuz kalmadım şükür ama ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilemem.kontrolde bı Dr a danışayım o yönlendirir heralde bı şekilde .sen doğum yaptın heralde dmi

Kiz dış de fırçalarken bana öğürme geliyor :grin: ay o kadar zorlanıyorum ki ondan da

İki gundur bende de geniz akıntısı var, tuzlu suyla gargara yapıyorum o biraz rahatlatıyor. Cok kotu birsey gercekten mide bulantımı artırdı:confused:ins biran once gecer…bahar alerjisi sanırım…

Evet canim 9 sene oluyo ben dogum yapali 2. Cocuguma hamileydim bende 6 haftalikti ama malesef daha dun dusuk yaptim kaybettim bebegimi

Ay bnde başından beri var 13haftaligim hala devam ediyor o his ya

Bence bir dra gorunun sinüzit falan da olabilir sizin, gebelige baglı geniz akıntısı hiç duymamıstım…

Evet benimde bulanıyor günde 3 kez fırçalardım 1 düştü artık onuda mecbur fırçalıyorum 1 hamileliğimde bulantıdan fırçalamamıştım diş taşı ve sararma yapmıştı şimdi mecbur kalıyorum

Kontrole gttigimde Dr ile knuscam yönlendirir o diye düşünüyorum

Bnde fircalamadan asla uyuyamam mesela zar zor fircaliyorum artik

Selamlar,çok geçmiş olsun. Son durumunuz nedir acaba? Bende de iki gündür inanılmaz şekilde var boğulacak gibi oluyorum artık o doluluk hissinden çok mutsuzum şuan :sweat:

Azaldı diyebilirim her gün olmuyor artık .burun tıkanıklığı oluyor şu sıralar ara ara sadece