Boğaz şişmesi

Kızlar kaç gündür boğazlarım şişti neler yapmadım ama ne fayda 14 haftalık gebeyim korkuyormuşsun bu gün doktora gittim amoklovin antibiyotik verdi mecbur kaldım içtim içen va rom aranızda ama hala geçmedi neler yapabilirim önerisi olan var mı yutkunamıyorum Bal limon ,limonlu su ,tuzlu gargara ,hepisini yaptım tık yok

1 Beğeni

Antibiyotik gebelikte de kullanılır, korkmayın. 12 saatte bir saatini şaşmadan alın, 3 günde fayda edecektir. Antibiyotik düzenli alınmazsa hiçbir fayda sağlamıyor. Düzenli ve saatinde alın. Çok geçmiş olsun :blush:

1 Beğeni

Antibiyotiğini düzemli kullan canım ilk kullanımda anında seni düzeltmesini bekleyemeyiz onunda işini yapması için zamana ihtiyacı var :innocent: Antibiyotik kullanılması gereken bir durumun varsa kullanmak da sakınca yok ben de kullandım Allaha şükür bir sorun olmadı . Bol bol sıvı tüket , bol meyve , bolca dinlenme ve düzenli ilaç kullanımı :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok sağolun kızlar içtim mecbur birez iyi geldi sanki şükür :cherry_blossom:

Ben gebelik boyunca 3 kere ağır enfeksiyon atlattim mecburen 3 kez de antibiyotik kullandim, cok sukur bir sey olmadi gonlunu ferah tut duzenli kullan​:four_leaf_clover:

Ballı süt de boğaza iyi geliyor