Bizim kız oglanmış😳

Az önce doktora gittim. Daha önce kız demişti şimdi %90 oğlan dedi

4 Beğeni

Kaç haftalık gitmiştiniz kız dedi? Acaba erken bi vakit miydi cinsiyeti net görmek için.

1 Beğeni

13 te gittim kıza benziyor dedi 16 da gittim kesin kız dedi şimdide 18+2 %90 erkek dedi

2 Beğeni

Biz de yaşadık bu durumu yüzde doksan erkek demişti doktor sonraki kontrolde kız dedi :cherry_blossom:

2 Beğeni

Bana da 13. Haftada erkeğe benziyor dedi daha bi daha gitmedik ama çıkımtı baya belli resimde bizde sizde nasıldı :slight_smile:

Baya değişkenlik göstermiş

:woman_shrugging:t2::woman_shrugging:t2::woman_shrugging:t2: Erkeği görememesi garip. Ki haftaları öyle azda değilmiş. Benim ilk oğlumda karnıma aleti değdirdiği an erkek demişti, bizimki bacak arası açık uzanmıştı öyle​:smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni

Benim bi arkadaşımda da olmuştu öyle . Kız demişlerdi erkek dediler sonra. Pipisi küçük oldugu için doktor kız sanmış

Böyle şaşırtıcı şeyler olabiliyor :blush::grin:

1 Beğeni

İlk oğlumda hemen 13 haftalıkken erkek demişti… hiç böyle bir belirsizlik yaşamadım. Birde psikolojik olarak kendimi kıza çok hazırlamıştım. Doktordan çıkıp arabaya gidince otoparkta oturup ağladım… üzülmedim ama çok şaşırdım :astonished:

Ne çikacaği allaha emanet yani :joy::joy:ben bu yuzden cok bi hazırlık yapmiyorum değişiyo

Benim doktor da %70 kız dedi ama bidahaki kontrolde kesin olur dedi bakicez…:roll_eyes::smiley:

Ben 13 . Haftamda gittim%90 erkek dedi 17. Haftamda gittim yine erkek dedi ve net şekilde gostermişti bize 13.haftam da acaba sizde nasil gozuktu utrosan resmi benimki baya belli net ediyordu

Ben 17 haftada kız dedı doktorum acaba benımkıde degısırmı suan 19 haftalık buyuk ıhtımalle yarın randovum var degısmısmısır ya​:face_holding_back_tears:

Çıkıntı mı vardı siz gmrdünüz mü :see_no_evil: bana da erkeğe benziyor dedi

Evet genital bölgesini net şekilde gormustuk biz net sekilde gosterdi bizimki​:joy::face_with_hand_over_mouth::see_no_evil:

1 Beğeni

Valla oysa bende net gördüm gibi resimde de baya belli 13. Haftada doktor net değil dedi ama bence erkek :smiley:

Saglıkli olsunda gerisi onemli degil​:heart:

1 Beğeni

Valla Allah’a emanet gerçekten… ben tek isim hakkı elimden gitti ona üzülüyorum. Eşimle anlaşma yapmıştık. Kız olursa adını ben koyacaktim erkek olursa eşim koyacaktı. İsmini bile hazırlamıştım yaa…

Sağlık olsun üzülmeyin