Biz elendik kızlar 38+3 le

Selam kızlar öglen bir sularında ogluşumla kavuştuk çok şükür ilk muayenesi güzel ama sezeryan oldugum için karnıma çok bastırdılar şuan karnımın etleri agrıyo resmen muayene ederkende iki üç kez baskı uygulandı bu normal mi nefes alırken canım acıyo

1 Beğeni

Rabbim analı babalı büyütsün canım maşallah gözün aydın canım :palms_up_together::two_hearts::heart:

1 Beğeni

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah :folded_hands:t2: Sağlıcakla büyütün inşallah :smiling_face_with_three_hearts: Ben normal doğum yaptım o yüzden pek bi bilgim yok ama duyduğuma göre rahmin toparlanması için baskı yapabiliyorlar içinizde parça kalmaması için inşallah çok çabuk iyileşirsiniz

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun güzel dilekleriniz için umarım bende tez vakitte toparlanırım darısı tüm anne adaylarına inşallah

Amin canım Allah razı olsun :heart:

2 Beğeni

@Nur27 doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun gözünüz aydın bebişinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun inşaAllah :palms_up_together:t2::bouquet: seni #MUCİZEBEBEK uygulamasına bekliyoruz :partying_face:

1 Beğeni

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah nasıldı sezeryan hakkında bilgi verir misiniz benim de doğumum yakında

1 Beğeni

Gerçekten şöyle söyleyeyim hiç korkma sadece bebegini kucagına almayı düşün stres yapma 30 Nisan’da yaptım ben çok şükür ilk gün ayaga kalktım üçüncü gün bant rahatsız ediyormuş çıkarılınca rahatladım dördüncü gün ve evimdeyim hamd olsun inan bir haftaya toparlanırsın ha agrı oluyo ama mümkün oldugunca iki gün hastanede kalmaya çalış sürekli serum taktırdım herşeyi sordum evde olsam çok rahatsız olurdum sezeryan da tek şey bastırılması oda bizim için iyiymiş göbek kalmasın bütün pis şeyler atılsın diye sonrasında kum torbası koydular bi kaç saat ilk iki gün agrı oluyo oda normal hiç korkma o agrılar bebişinle ilgilenirken vız geliyo onu kokladıgında gözlerini açıp sana baktıgında dünyalar senin oluyo bol bol kahve iç narkoz aşırı baş agrısı yapıyo Allah’ım hayırlısıyla iyilik güzellik kolaylıkla saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasib etsin ha bu arada doguma girerken abese suresi 20 ci ayeti tekrarla sümmes sebila yesserahu de sürekli Allah’ım kolaylaştır de bu hem dogum hem şans duasıdır inan belden yapılan igneyi hissetmedim bile şimdiden Allah analı babalı büyütsün canım

Çok teşekkür ederim tabiki hemen gelicem

Teşekkür ederim bu arada güzel dileklerin için :heart:

Bizde elendik kızlar darısı tüm anne olmayı bekleyenlerin başına​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Maşallah Allah’ım hayırlısıyla iyilik güzellik kolaylık ve saglıklı bi şekilde büyütmeyi nasib etsin :heart:

Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah bir an önce toparlanirsnz inşallah ve sorması ayıp kaç kg doğdu bebeğiniz