Biz 6 haftalık olduk

6 haftalık gebeyim ve ilk gebeligim sabahları aşırı mide bulantısı oluyor ve çoğu zaman akşama kadar devam ediyor resmen öldüm diyorum aramızda benim gibi olan var mı

2 Beğeni

İlk haftalarda ben de öyleydim. 3. aydan sonra rahatlarsınız

Teşekkür ederim kullandığınız bı ilaç feln oldumu

Allah yardimcin olsun canım. Saglik la

Teşekkür ederim

Bende 7+4 6. Haftadan beri bulantılarım başladı iki gündür de kusuyorum doktorum prilam dr verdi bugün kullandim ilk defa gece yatmadan önce bir tane sabah kalktım yine kustum bugün 2 tane alıp yatacam iyi geliyor diyorlar

Aynısından dün bende aldım bnde de aynısı oluyor sadece birazcık yanmasını engelliyor

Kızlar ilk bebeğim çok heyecanlıyım perşembe günü kalp atışı için doktora gideceğim ya kalbini duymazsam korkmalı mıyım?

Hyr korkma küçük daha şimdi duymasan bile 8-9 da duyarsın

1 Beğeni

Hayırlı olsun canım :rose: ben 5+5 iken kalp atışlarını duydum şuan 6+2 yiz darısı sana inşallah sende duyarsın​:heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

@Bebeğim1 aramıza hoş geldiniz gebeliğiniz hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts::hugs: bunları düşünüp kendinizi strese sokmayın lütfen, gideceksiniz ve bebeğinizin kalp atışını duracaksınız pozitif düşünüyoruz :wink::star_struck:

1 Beğeni

Yaaa inşallahhhh :face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Seninle aynıyız aramızda 1 gün var :smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni

Yaa yerim siziii teşekkür ederim kızlar o kadar motive oldum ki şu an :partying_face::partying_face::face_holding_back_tears::orange_heart:

Aa ne güzel canım gelişmeleri beraber takip ederiz ozaman :heart_eyes::rose:

1 Beğeni

Aynı zamanda hemşeriyiz seve seve eşlik ederim ssaanaaa

1 Beğeni

Ne çok ortak yönümüz var bende severek eşlik ederim tabiki memnun oldum canım :heart_eyes:

2 Beğeni

Bende öyleeee :partying_face::partying_face::bouquet::purple_heart:

Kizlar 6 haftalık hamileyim Kasıklarımda belimde ağrı , ağzımda demir bir tat ve halsizim bir bulantım yok çok şükür sizler bu süreci nasıl atlattiniz :pray:

3 Beğeni

Bu haftalarda herkeste ağrılar var bulantılar var benim ağrılarım 9. Haftadan sonra bitmişti bulantım da 2 aylık olduktan sonra başladı herkes farklıdır biraz sabredin gecicek